A vrut circumcizie, s-a trezit fără penis!

Deşi sună dureros, un bărbat din America a avut parte de acest tratament nemilos din partea unui doctor care spune că nu ştie ce a fost în mintea lui atunci când i-a tăiat pacientului organul genital.
  • Publicat:
A vrut circumcizie, s-a trezit fără penis!

Deşi sună dureros, un bărbat din America a avut parte de acest tratament nemilos din partea unui doctor care spune că nu ştie ce a fost în mintea lui atunci când i-a tăiat pacientului organul genital. În urma acestei traume, bărbatul a dat în judecată spitalul Princeton Baptist Medical Center din Birmingham, unde a avut loc grozăvia, iar medicii care au efectuat intervenţia sunt acuzaţi de malplraxis deosebit de grav, despăgubirile urmând a fi lăsate la aprecierea instanţei, pentru că daunele sunt ireparabile.

Din păcate, acest caz nu este unul singular. În anul 2011, un alt bărbat din America a fost supus unei intervenţii de îndepărtare a prepuţului, însă medicii care îl operau au constatat în timpul operaţiei că pacientul prezenta tumori canceroase în zona organului genital, prin urmare au hotărât să îl lase fără bărbăţie, fără a-i cere însă aprobarea înainte.

Şi în România am avut parte de astfel de situaţii, cum este cazul medicului Naum Ciomu, autorul erorii medicale care, din motive necunoscute, i-a secţionat penisul unui bărbat. Ulterior, pacientul a primit despăgubiri de jumătate de milion de euro, însă soţia acestuia l-a părăsit, spune victima, tocmai din cauza acestui necaz.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”