Terapia cu magneti

Terapia magnetica este o metoda sigura, noninvaziva de aplicare a campurilor magnetice pe corp in scopuri terapeutice.
  • Publicat:
Terapia cu magneti
Terapia cu magneti

Terapia magnetica este o metoda sigura, noninvaziva de aplicare a campurilor magnetice pe corp in scopuri terapeutice. Ajuta la accelerarea proceselor de vindecare si mareste calitatea somnului fara nici un efect secundar negativ.

Folosita independent sau impreuna cu tratamentul clasic, terapia magnetica este foarte eficace pentru indepartarea disconfortului datorat durerilor musculare si inflamatiilor facand din acesta o alegere excelenta pentru oricine.

Studiile clinice din SUA au aratat ca magnetoterapia este o metoda eficienta pentru indepartarea durerii si tensiunilor. Japonia si multe tari europene au facut studii de peste 30 ani care au demonstrat uriasele beneficii obtinute prin aplicarea magnetoterapiei.

Cum actioneaza magnetoterapia?

Toate functiile mentale si fizice sunt controlate de campuri electromagnetice produse de miscarea ionilor din corp. Cand apare o afectiune si sunt distruse tesuturile, ioni incarcati pozitiv se deplaseaza in zona afectata, cauzand durere si sangerare.

Pentru a se insanatosi zona afectata trebuie sa se refaca incarcatura negativa naturala. Pentru a fi eliminate durerea si inflamarea trebuie sa se elimine ionii pozitivi si sa se transfere oxigenul si nutrientii spre acea zona.

Aplicarea unui camp magnetic intr-o zona afectata o va ajuta sa isi refaca echilibrul electromagnetic normal. Campul magnetic relaxeaza atat vasele capilare cat si muschii si tesuturile din jurul vaselor capilare, permitand un aflux marit de sange in zona.

Mai mult oxigen si nutrienti sunt transferati zonei afectate, in timp ce durerea si inflamatiile sunt mult mai eficient eliminate. Acest proces reface echilibrul normal electromagnetic al zonei, indepartand durerea si inflamarea si accelerand vindecarea.

Astfel produsele ce utilizeaza magneti sunt impartite dupa mai multe criterii:

– pentru asigurarea unei odihne si relaxare de calitate: saltele, paturi si perne cu magneti

Au efect terapeutic si calmeaza organismul stresat. Creaza o atmosfera confortabila corpului, avand un efect termoreglant, iarna sunt calduroase iar vara sunt racoroase, marind astfel calitatea somnului, campul magnetic relaxand foarte mult corpul. Ajuta la tratarea urmatoarelor afectiuni:

– bolile coloanei vertebrale;
– boli de metabolism, bolile rinichilor;
– tulburari functionale, probleme ginecologice;
– leziuni si rani aparute in urma activitatilor sportive;
– bolile inimii, boli reumatice si de articulatie;
– fracturi, bronsite, boli de sold si de genunchi.

– pentru cei care stau mult pe scaun: perna pentru scaun cu magneti

Lucrati intr-un birou sau petreceti mult timp la volan? Reduceti stresul si oboseala cu perna pentru scaun cu magneti, care va permite sa profitati de un excelent masaj energizant. Fibrele naturale de lana, tehnologia magnetica si efectul de termoreglare vor transforma orice sedere prelungita intr-o experienta placuta si confortabila.

– pentru filtrarea si refacerea calitatii apei: filtre pentru apa ce utilizeaza si magneti pentru reincarcarea energetica a apei, astfel putand beneficia de o apa de buna calitate, alcalina. Tehnologia utilizata filtreaza apa si regleaza pH-ul ei incarcand-o magnetic, rezultand o apa curata si proaspata avand energia si calitatile apei de izvor.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Soia, medicament pentru diabetici
Soia, medicament pentru diabetici
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări:
Metoda japoneză care te vindecă în numai cinci minute
Metoda japoneză care te vindecă în numai cinci minute
Cum calmezi natural durerile înfiorătoare produse de calculii renali
Cum calmezi natural durerile înfiorătoare produse de calculii renali