Elvira Deatcu

Ea e personajul negativ din serialul de la PRO TV "Cu un pas inainte" si face o multime de rautati pe micul ecran. In viata privata insa actrita Elvira Deatcu se pregateste sa devina mama pentru a doua oara si traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei.
  • Publicat:
Elvira Deatcu
Elvira Deatcu

CSID: Cum te simti?
Elvira Deatcu: Perfect. Sunt in 5 luni si nu stiu, cum n-am stiut nici la prima sarcina, ce inseamna perioada critica din primele 4 luni. Adica nu mi-a fost rau nici un moment.

CSID: Cum se face ca nu te-ai ingrasat?
E.D.: Sigur ca mi s-au modificat formele. Dar cred ca sta in firea mea sa nu ma ingras. Nu mai intru in hainele marimea S pe care le port de obicei. Dar nu pot sa spun ca am avut o crestere spectaculoasa in greutate. Dupa ce l-am nascut pe fiul meu cel mare, Luca, acum 5 ani, am alaptat un an de zile. Mi se pare important si cred ca e un start excelent pentru orice bebelus. Chiar daca era un efort fizic pentru mine, atunci nu am slabit foarte usor spre deosebire de alte prietene care experimentau si ele aceeasi situatie. Abia dupa un an am revenit la dimensiunile mele initiale. Probabil si acum, la al doilea copil, se va intampla la fel, dar nu imi fac griji pentru ca stiu ca, pana la urma, silueta revine negresit.

CSID: Apropo, ce mananci in aceasta perioada?
E.D.: Orice. Sigur, multe fructe si legume. Mama mea locuieste foarte aproape de noi si ea gateste minunat. si o vizitam si foarte des. Deci, mama iti pune in fata trei feluri de mancare la o masa. Ea e ardeleanca si stie sa prepare toate specialitatile cu un gust senzational, dar care nu sunt chiar perfecte pentru silueta. Firesc, dupa masa imi pune in fata desert, deci iti imaginezi… Toata viata mea am mancat mult, dar din fericire, nu stiu cum, nu se vede acest lucru.

Surpriza din primavara
CSID: Luca va avea o surioara sau un fratior?
E.D.: stim doar ca, in martie, in familia noastra va veni un bebelus. Sper din tot sufletul sa fie perfect sanatos. Nu stim daca va fi fetita sau baietel. Nici la prima sarcina n-am vrut sa mi se spuna. Sigur, toata lumea imi spunea ca o sa am un baietel dupa forma burticii sau dupa cum eram sau nu patata pe fata. Dupa 9 luni de zile, cred ca merit si eu o surpriza sau cel putin asa gandesc eu. Fiul meu a comandat la Doamne Doamne o fetita. L-am avertizat ca s-ar putea foarte bine sa fie un fratior. Initial, cand i-am prezentat aceasta varianta mi-a spus ca, daca e baietel, trebuie sa-l ducem la Casa de copii. I-am replicat ca si el va face parte din familia noastra si sa se obisnuiasca cu ideea. Acum, abia asteapta. De fapt, Luca ar vrea o surioara ca sa aiba grija de ea si s-o creasca. Cel putin asa spune!

CSID: Te-ai gandit la un nume?
E.D.: Nu suntem foarte siguri. Daca e baietel o sa-l cheme, probabil, Filip. Daca e fetita Catinca sau Maria. Repet, nu ne-am hotarat.

CSID: Stii care va fi ziua cea mare?
E.D.: Evenimentul se va produce intre 8 si 11 martie. Pe 8 martie s-a nascut si primul meu copil. Si acum prietenele imi spun ca nu am nici un pic de imaginatie, ca nasc in aceeasi perioada. Nu mi-am programat nimic in viata mea. E adevarat, ne doream ca anul acesta sa devenim din nou parinti. Dar nu ne-am gandit ca va fi nascut sub nu stiu ce zodie. In zodii, oricum nu cred. De altfel, eu voiam sa fac o pauza anul acesta de pe platourile de filmare. Nu imi mai doream proiecte mari, cum au fost cele de la Acasa TV, unde m-am simtit de altfel excelent. Dar a venit propunerea pentru serialul „Cu un pas inainte”, adica tot un proiect mare si le-am spus producatorilor din start. Mi s-a parut necesar sa fiu sincera, ca anul acesta imi doresc un al doilea copil. Ei au acceptat, chiar stiind ca scenariul original va fi modificat, in cazul in care eu as fi devenit gravida. Iata ca s-a intamplat sa fiu si gravida.

CSID: si personajul tau negativ are acum burtica?
E.D.: Da, Vera Maier e o persoana care n-a avut o copilarie tocmai fericita. E capricioasa, bogata, puternica si frustrata si ajunge datorita sotului ei sa aiba un cuvant de spus in deja celebra Academie „Carmen Caragiu”. Nici insarcinata nu devine tocmai bunatatea intruchipata. La un moment dat, pleaca la sotul ei si asa se introduce in scenariu sarcina. Va fi si rea si insarcinata.

Mersul pe jos face toti banii
CSID: Cum te mentii in forma in aceasta perioada?
E.D.: Nu am filmari chiar in fiecare zi, asa ca nu sunt mereu pe platourile din Buftea. Am timp sa fac sport. In ultima perioada insa am renuntat la a mai merge la sala. Eram o clienta constiicioasa a salii de sport. Oricum, exista una foarte aproape de locul in care stau. Acum doar merg mult pe jos, in fiecare zi. Trebuie sa recunosc ca nu sunt nici o soferita foarte experimentata, deci nu ma arunc la volan imediat. De altfel, mersul pe jos e cel mai bun sport in timpul sarcinii si il recomand tuturor viitoarelor mamici.

CSID: Cati copii iti doresti?
E.D.: si eu si sotul meu am vrea trei copii. Ori doi baieti si o fata ori trei baieti. Mi-ar placea sa vin acasa si sa ma astepte trei micuti. Energie inca am, din pacate mi-am pierdut rabdarea. Dar ma gandesc ca, totusi, fiecare copilas merita atentie egala de la parinti, nu o atentie, hai sa-i spunem, rodata. Pana sa ma gandesc si la al treilea copil, abia il astept pe al doilea.

CSID: Luca stie despre aceasta dorinta a ta?
E.D.: El a trait intr-o familie numeroasa. Cand suntem la masa, ii place sa fie multi oameni in jur. Cred ca el e adeptul familiei italiene, numeroase si galagioase.

„Nu incerc sa gasesc solutii”
CSID: Aveti deja o camera pregatita pentru bebelus?
E.D.: Nu. Locuim tot in acelasi apartament. Probabil, bebe va sta cu mine in camera o perioada, apoi cu Luca. Nu stiu. Imi fac oarece griji, dar nu incerc sa gasesc solutii. Din experienta, stiu ca lucrurile intra pe fagasul normal intr-un anumit moment. Asa ca nu trebuie sa fiu stresata foarte tare, ci doar sa ma bucur de aceasta perioada frumoasa a vietii mele. Nu am cumparat nici hainute, nici macar nu stiu ce culoare ar putea avea.

CSID: Ce spune fiul tau daca lipsesti mai mult de acasa?
E.D.: Acum pot sa-i explic ca mami merge la filmari si ca, uneori, acestea se prelungesc. Dar cand era foarte mic si foarte atasat de mine, ii venea greu. Sigur, si acum imi mai spune sa vin acasa mai repede, dar ne intelegem pana la urma.

Foto: Adrian Stoicoviciu

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Echilibrul e mai aproape ca niciodata!
Echilibrul e mai aproape ca niciodata!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”