7 produse cu efect rapid pentru orice simptom

Starea de bine se poate reinstala rapid daca dai urgent o fuga la farmacie si-ti procuri produsul potrivit.
  • Publicat:
7 produse cu efect rapid pentru orice simptom
Produse cu efect rapid

Cu sau fara voia ta, atunci cand te astepti mai putin, un virus, o durere chinuitoare si persistenta de cap sau o indispozitie intestinala iti incurca socotelile. Nu dispera! Starea de bine se poate reinstala rapid daca dai urgent o fuga la farmacie si-ti procuri produsul potrivit. Alege-le pe cele mai eficiente!

1. RelaXSan 70 den – ciorap pentru gravide cu compresie graduala usoara si banda reglabila peste abdomen.

2. Dr. Wolff Plantur 39 ser (30 tuburi) si tablete (60) pe baza de cofeina impotriva caderii parului.

3. Paracetamol Centrofarm 500 mg (20 comprimate) – este indicat pentru tratamentul simptomatic al febrei si pentru tratamentul simptomatic al durerilor usoare si moderate cu diferite localizari: dureri de cap, articulatii sau spate, dureri dentare, dureri in timpul ciclului menstrual.

4. Sollievo tablete supliment alimentar 100% natural (30 tablete) – este util pentru ajustarea tranzitului intestinal fiziolo­gic.

5. Anotimpuri Ceai de Iarna (20 plicuri cu snur) – bucura-te de savoarea unei cesti cu ceai fierbinte sau, de ce nu, lasa-te sedu­sa de deliciul unei cani cu vin fiert aroma­te cu un pliculet de Ceai de Iarna…

6. Blend-a-med Oral B Vitality 3D White Luxe pasta de dinti pentru albire.

7. Venotonik vasculoprotector cu vitamine si extracte din plante(250 ml) Doppelherz® – activitatile care presupun sezutul sau statul in picioare reprezinta un obstacol suplimentar pentru intoarcerea sangelui din vene. De aceea, integritatea si protejarea venelor trebuie sa beneficieze de o atentie deosebita

Citeste si Solutii naturale pentru dificultatile respiratorii
                  Puterea mintii

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân