Sfaturi de shopping pentru începutul de an şcolar 2017

Fiecare an de şcoală vine cu noi surprize şi noi cerinţe pentru elevi, şi implicit pentru părinţi, care se străduiesc în perioada premergătoare să achiziţioneze necesarul cu toate produsele pentru cei mici, într-un buget cât mai avantajos.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sfaturi de shopping pentru începutul de an şcolar 2017

Au mai rămas nici două săptămâni până la începerea noului an de şcoală, iar părinţii şi elevii aşteaptă cu mari emoţii şi griji acest moment. De aceea, în această perioadă cei mai mulţi pregătesc deja lista cumpărăturilor de care şcolarii au nevoie pentru a face faţă cu brio provocărilor aduse de anul 2017-2018.

Fiecare an de şcoală vine cu noi surprize şi noi cerinţe pentru elevi, şi implicit pentru părinţi, care se străduiesc în perioada premergătoare să achiziţioneze necesarul cu toate produsele pentru cei mici, într-un buget cât mai avantajos.

Iată câteva informaţii despre ofertele existente pe piaţă pentru cele mai importante cumpărături de la începutul noului an şcolar, informaţii oferite de Veranda Mall din Bucureşti, plus sugestii şi sfaturi în alegerea principalelor produse necesare elevilor pentru noul an.

Lista de cumpărături pentru noul an de şcoală

Ghiozdan, rucsac sau troller

Ghiozdanul este primul element pe care părinţii ar trebui să îl aibă în vedere pentru noul an de şcoală. Dacă cel de anul trecut nu se mai află într-o stare foarte bună sau pur şi simplu cei mici îşi doresc un model nou, magazinele au pregătit în această perioadă o oferta generoasă, cu diferite modele pe placul copiilor.

Spre exemplu, în magazinul Noriel, un ghiozdan Cars 3 poate fi achiziţionat la 79,99 lei, iar ghiozdanul Soy Luna costă 69,99 lei. La Pepco, ghiozdanele au preţuri de la 14,99 lei la 29,99 lei, în timp ce la Diverta ghizodanele din gama Herlitz beneficiază de reduceri de 20% în această perioadă. Şi hipermarketul Carrefour a pregătit o colecţie de ghiozdane, preţul unui model tip rucsac fiind, de exemplu, 59,90 lei.

Atenţie la dimensiunile ghiozdanului în raport cu copilul, un ghiozdan prost ales şi încărcat cu foarte multe manuale şi rechizite va afecta spatele şi postura copilului. Învaţă cum să alegi ghiozdanul copilului ca sa nu-i afecteze spatele şi nu uita că poţi opta şi pentru varianta unui ghiozdan tip troller pe care copilul să nu-l poarte mereu în spate.

Mormanul de rechizite

Rechizitele sunt următoarele produse pe lista de cumpărături, întrucât la început de nou an şcolar elevii au nevoie să îşi reînnoiască seturile de caiete, instrumente de scris sau desenat, precum şi accesoriile pentru aceste obiecte, astfel încât să îndeplinească cerinţele pentru fiecare materie.

Diverta propune o varietate de caiete de la preţuri începând cu 1 leu pentru un caiet A5 dictando, dar şi alte rechizite utile, precum penarul Smiley Scribble redus de la 21,90 lei la 13,55 lei. La magazinele Pepco părinţii pot găsi seturi de instrumente de scris la 2,99 lei sau mapă pentru documente la 1,99 lei. Cei care doresc să îşi personalizeze rechizitele pot cumpăra un set de stickere Smiley World de la Diverta la 2,92 lei.

Haine noi pentru şcoală

La începutul noului an de şcoală, înnoirea garderobei este de asemenea prioritară pentru părinţi. Indiferent de stilul elevului, câteva piese vestimentare cheie sunt esenţiale pentru orice elev, precum cămaşa albă, sacoul, jeanşii sau hainele sport. Magazinele au pregătit colecţii speciale dedicate copiilor, pentru ca realizarea ţinutelor de şcoală să fie o misiune cât mai uşor de îndeplinit de către părinţi.

La Pepco preţul unei cămăşi albe pentru copii sau al unei bluziţe cu imprimeu Disney este de doar 14,99 lei. La magazinele H&M, colecţia de produse toamnă-iarnă pentru copii include piese precum camaşă de flanel în carouri pentru băieţi la 79,99 lei sau pulover cu paiete pentru fetiţe la 59,90 lei.

C&A este un alt brand de unde părinţii pot pregăti ţinutele celor mici, cu preţuri între 30 şi 60 de lei pentru cămăşi sau pantaloni. Şi brandul Tati întâmpină aşteptările părinţilor cu produse speciale pentru şcoală: cămăşile pentru băieţi şi fete au preţuri începând cu 20 de lei, iar pantalonii sunt de la 13 la 20 de lei. La LC WAIKIKI colecţia de şcoală nouă include produse precum sarafan fetiţă (54,99 lei), cămaşă fetiţă (44,95 lei), pantaloni băieţi (39,95 lei) sau cămaşă băieţi (24,95 lei).

Încălţăminte nouă

Pregătirile de şcoală presupun de asemenea şi achiziţionarea încălţămintei potrivite. Fie că sunt interesaţi de modele de pantofiori pentru fete sau băieţi ori de încălţăminte mai sport, părinţii pot găsi produsele de care au nevoie, la preţuri avantajoase, cuprinse în medie între 40 şi 80 de lei.

Spre exemplu, la LC WAIKIKI o pereche de pantofi cu baretă pentru fetiţe costă 59,95 lei, iar o pereche de tenişi pentru băieţi poate fi cumpărată la 44,95 lei. Şi la Decimas, pantofii sport pentru copii încep de la 54,99 lei.
În colecţiile Deichmann o pereche de pantofi sport pentru băieţi costă 89 de lei, iar o pereche de pantofi sport pentru fete pot fi găsiţi la costul de 49 lei. La CCC o pereche de tenişi sport Cars pentru băieţi costă 69,90 lei, iar tenişii Frozen pentru fetiţe costă doar 59,90. La Tati pantofii sport pentru fetiţe şi băieţi au preţuri de la 35 de lei.

Foto: 123rf. com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”