Reacţia copiilor când îl văd pe Moş Crăciun FOTO

În loc să fie bucuroşi că Moş Crăciun le aduce daruri, copilaşii par mai degrabă înspăimântaţi de aspectul bătrânului cu barbă lungă albă, care îi sperie şi mai tare cu grimasele lui sadice.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Dragi părinţi, setul de poze de mai jos vă vor da dreptate: copiii chiar sunt speriaţi de Moş Crăciun!

Un fotograf pe nume Jeff Roffman a imortalizat cele mai naturale reacţii ale copiilor la vederea moşului bărbos. Unii plâng de mama focului, alţii o rup la fugă, în timp ce „curajoşii”, puţini la număr, stau la poză cuminţi.

În loc să fie bucuroşi că Moş Crăciun le aduce daruri, copilaşii par mai degrabă înspăimântaţi de aspectul bătrânului cu barbă lungă albă, care îi sperie şi mai tare cu grimasele lui sadice.

Până acum, Roffman a fotografiat peste 1.800 de copii într-un decor specific de Crăciun. Printre ei, şi un băieţel pe nume Axel, care suferise un accident vascular cerebral. Fotograful a realizat pentru el o şedinţă foto la domiciliu, pro-bono.

Galerie foto

vezi galeria
26 foto

„A fost un shooting cu o mare încărcătură emoţională. Toţi avem copii şi nici nu ne putem imagina prin ce trece această familie şi câte sacrificii trebuie să facă părinţii pentru micuţ”, a declarat Jeff. 

Fotograful nu şi-a închipuit niciodată că va deveni faimos pentru aceste poze, dar albumul lui a fost viralizat pe reţelele de socializare, aşa că acum nu mai conteneşte să răspundă apelurilor făcute de părinţii care vor să îşi vadă copiii într-o asemenea ipostază.

Pozele cu Moşul Fioros, adunate într-un album de pe Facebook intitulat „Naughty List”, au fost share-uite de peste 20.000 de oameni şi mai bine de 1.000 de persoane au lăsat comentarii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”