Răsfaţă-ţi micuţii de sărbători cu cele mai cool haine! GALERIE FOTO

Cine crede că “piticii” nu se preocupă de modă se înşală! Culorile, texturile, personajele creative, totul îi atrage pe cei mici, atunci când este vorba de haine.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Cine crede că “piticii” nu se preocupă de modă se înşală! Culorile, texturile, personajele creative, totul îi atrage pe cei mici, atunci când este vorba de haine.

Desigur, nu este uşor să le faci pe plac. De multe ori, cei mici sunt mai pretenţioşi decât adulţii, sunt foarte creativi, au personalităţi puternice şi se exprimă vocal dacă ceva nu le este pe plac.

S-au cam dus vremurile în care puteai să îţi îmbraci copiii în roz şi bleu, copiii din ziua de azi vor să fie “cool” şi “trendy”, precum oamenii mari.

Designerii sunt întotdeauna cu un pas înaintea vremurilor, aşa că au început să îi trateze pe cei mici cu atenţia cuvenită. AdidasXJeremy Scott a lansat produse asemănătoare cu cele din colecţia pentru adulţi: jachete biker, din piele şi pantofi sport cu aripi, în nuanţe de auriu sau jachete şi pantofiori “tigrisor”.

Designerul Marc Jacobs pune accent pe nuanţele mature de grena, gri şi albastru, chiar şi în linia de haine dedicate celor mici. Evident, din nicio colecţie Little Marc Jacobs nu lipsesc personajele desenate, dar de fiecare dată le oferă o interpretare originală.

Şi Hugo Boss mizează pe un stil clasic în colecţia Hugo Boss Kids. Predomină tricourile polo, tricotajele, jachetele şi vestele matlasate, pantalonii din jeans şi jerse, iar că paleta cromatică albastrul, oranjul, nuanţele de gri şi roşul. Colecţia se adresează unor copii cu spirit independent care vor să ţină pasul cu părinţii lor în alegerile vestimentare!

Evident, cumpărătorii de haine pentru copii sunt tot adulţii, aşa că nu este de mirare că stilul “mini-me” s-a impus rapid în rândul celebrităţilor şi nu numai! Ce părinte nu îşi doreşte un copil care să fie copia lui fidelă sau să îi ofere micuţului sau ceea ce nu a avut în copilărie?!

De Sărbători este prilejul perfect să îi răsfeţi şi sa le acorzi atenţia cuvenită, nu numai la capitolul jucării, ci şi în privinţa modei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”