Pavel Bartos: probleme de logica cu… fetitele lui!

Pavel Bartos recunoaste ca se simte depasit atunci cand fetitele lui il pun la incercare cu inteligenta lor. Pentru ca au alta logica decat indragitul actor!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Pavel Bartos: probleme de logica cu... fetitele lui!
Pavel Bartos: probleme de logica cu... fetitele lui!
Eva si Rita fac perfecta viata actorului Pavel Bartos, unul dintre prezentatorii show-ului „Romanii au talent” de la PRO Tv. L-au pus in dificultate doar intr-un singur moment al vietii lor: cand au aparut pe lume. In rest, taticul lor se declara expert in a gestiona cu imaginatie situatiile dificile pe care le inventeaza doua fetite nazdravane.

CSID: Unde va jucati de obicei?

Pavel Bartos: Unde apucam (rade). In principal, locul nostru de intalnire este acasa, dar incerc sa le arat des fetelor ce inseamna si viata la tara, la bunici, in locuri care mie mi se par absolut minunate. De ce? Pentru ca au aer curat, mancare sanatoasa, liniste si, nu in ultimul rand, oameni extraordinari, pe care as vrea sa ii descopere si copiii mei.

CSID: Care este cel mai greu lucru pentru taticul Pavel Bartos?

P.V.: Am un singur raspuns – rabdarea. La ce avant a luat societatea din ziua de azi, noi nu mai avem rabdare, nu avem destul timp sa-i ascultam pe cei de langa noi, traim in graba si ii grabim si pe ceilalti. Ii grabim, din pacate, in special pe cei mici, care au atat de mult timp, atata disponibilitate si atata energie!

CSID: Cand te-au pus fetitele tale in dificultate maxima?

P.V.: Cand au venit pe lume! Pentru celelalte lucruri indraznesc sa cred ca am… suficiente resurse. Emotia care m-a cuprins atunci cand mi-am vazut fetele pentru prima oara in viata nu se compara cu nimic!

CSID: Si spui ca nu ai fost depasit niciodata in privinta ingrijirii lor…

P.V.: Ba da, cand logica mea nu se coreleaza cu logica lor. Ar trebui sa explic putin acest lucru, cred ca li se intampla si altor parinti. Copiii au o mare calitate – aplicand logica lor, au perfecta dreptate tot timpul! Daca aveti copii, vi se pare sigur cunoscuta aceasta situatie.

CSID: Cand sunt bolnavioare, cum te descurci?

P.V.: Chiar daca nu stau foarte bine la capitolul timp, un lucru pot sa spun cu mana pe inima. Cand sunt bolnavioare, mergem tot timpul impreuna la doctor.

Dimineata, taticul e priceput in bucatarie

 

CSID: Ce le gatesti fetitelor?

P.V.: Foarte des le “gatesc” cerealele cu lapte dimineata. E un capitol la care “ma pricep” foarte bine. De restul se ocupa Anca, sotia mea. De fapt, exceleaza. 
 
CSID: Banuiesc ca le iei cu tine pe platourile de filmare, sa stie exact cu ce se ocupa tata. 

P.V.: Fetita mea cea mare, Eva, a venit de cateva ori pe platourile de la Buftea pentru ca ii place foarte mult. Eu incerc sa le ofer amandurora o copilarie normala, in care insa sa aiba parte de cele mai frumoase si mai diverse lucruri sau locuri. 
 
CSID: Iti vezi fetitele actrite?
 
P.V.: Ceea ce vor sa faca in viitor depinde numai de ele. Eu voi fi acolo pentru a le expune cat mai multe variante despre ceea ce ar putea face. Chiar daca suna a cliseu, alegerea va fi in totalitate a lor. Mie nu-mi ramane decat sa le sustin si sa fiu alaturi de ele. 
 
Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Stimulati-l pe micut sa devina ordonat!
Stimulati-l pe micut sa devina ordonat!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”