În weekend distracţia e pentru toată familia!

Nu ştii ce să faci în weekend? Nici o problemă. Îţi dăm noi câteva idei! Vara e aici, deci sigur tu şi micuţii tăi nu vreţi să staţi în casă! Idei sunt destule, deci ai de unde să alegi! Distracţia e garantată pentru toată familia!
  • Publicat:
  • Actualizat:
În weekend distracţia e pentru toată familia!

Nu ştii ce să faci în weekend? Nici o problemă. Îţi dăm noi câteva idei!

Vara e aici, deci sigur tu şi micuţii tăi nu vreţi să staţi în casă! Idei sunt destule, deci ai de unde să alegi!

Distracţia e garantată pentru toată familia!

De asemenea, toate aceste locuri minunate sunt în apropierea Bucureştiului, deci dacă stai în zonă, nu va trebui să te deplasezi foarte mult!

 

Divertiland

Dacă şi ţie şi copiilor tăi vă place apa şi distracţia, Divertiland e locul ideal în care să petreceţi weekendul acesta!

Fie că alegeţi să înotaţi în piscinele spaţioase, fie sunteţi mai aventuroşi şi vă plac toboganele şi trambulinele cu apă, vă asigur că nu vă veţi plictisi!

De asemenea, dacă se satură de apă, Divertiland a pregătit pentru copii locuri de joacă special amenajate, atracţii potrivite vârstei, mâncare delicioasă şi condiţii impecabile!

Iar dacă prichindeii tăi nu au împlinit vârsta de 10 ani, intrarea pentru ei in luna iunie nu te va costa nimic!

Pentru mai multe informaţii despre tarife şi alte detalii, puteţi accesa divertiland.ro

Water Park

Tot pentru iubitorii de apă un alt loc de distracţie este Water Park, situat în apropierea aeroportului Henri Coandă. Parcul acvatic îţi oferă numeroase atracţii potrivite pentru orice vârstă, tobogane cu apă, locuri de joacă şi piscine spaţioase.

Şi pentru că aveţi nevoie de energie ca vă distraţi, în Water Park găsiţi mai multe posibilităţi de a servi masa sau de a consuma băuturi răcoritoare. Restaurantul cu autoservire vă oferă şansa de a alege din mai multe sortimente gustarea perfectă pentru a vă energiza.

Pentru mai multe informaţii despre tarife şi alte detalii, puteţi accesa waterpark.ro

Ferma animalelor sau Aventura Parc Comana

Dacă nu sunteţi mari înotători şi vreţi un loc puţin mai…natural, puteţi alege una dintre cele două “destinaţii” Ferma Animalelor sau Comana Aventura Parc, unde aveţi ocazia să întâlniţi cele mai prietenoase animale, să călăriţi ponei sau să mergeţi pe “traseul aventurii”, care oferă posibilitatea tuturor membrilor familiei de a descoperi ce înseamnă o zi în natură!

La Ferma Animalelor distracţia este la ea acasă şi toate animălutele se achită de îndatoririle zilnice: joacă, relaxare, şi bună dispoziţie! Prichindeii tăi vor putea să înveţe câte ceva despre fiecare animal în parte, să se plimbe cu poneii, să hrănească căpriţele, iepuraşii, găinile etc, să se bucure şi să se joace într-un loc special amenajat şi bine securizat!

Iar dacă sunteţi mai curajoşi, Parcul de aventura Comana include o serie de elemente suspendate la diferite înălţimi, elemente care se parcurg folosind echipamentul corespunzător, prin traversare sau căţărare, cuprinzând patru trasee pentru copii şi trei trasee pentru adulţi de dificultate progresivă (uşor, mediu şi difici) şi, bineînţeles, o tiroliană peste lac!

Pentru mai multe informaţii despre tarife şi alte detalii, puteţi accesa fermaanimalelor.ro sau parcaventuracomana.ro

Ştiu că este dificil să alegi între toate distracţiile, dar orice loc aţi alege, tu şi familia ta vă veţi simţi bine, cu siguranţă!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”