Dr. Raluca Pascu: cum eliminăm frica de dentist la copii VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul”

Medicul stomatolog Raluca Pascu ne arată cum putem elimina frica de dentist la copii şi cum alegem cel mai bun medic.

Conform statisticilor, 40 la sută dintre copiii cu vârsta între 5 şi 11 ani au cel puţin o carie dentară netratată, iar 1 din 7 adolescenţi are o afecţiune dentară netratată. În aceste condiţii, vizita regulată la medicul dentist specializat în stomatologie pediatrică nu trebuie neglijată. Iar părinţii trebuie să ştie că, la ora actuală, există metode blânde şi tehnologii moderne care îi pot ajuta pe copii să treacă peste frica de dentist.

Unul dintre cele mai noi trenduri în stomatologie, care contribuie la rezolvarea stomatofobiei, este PedoDigital, o metodă aplicată şi de medicul primar stomatolog Raluca Pascu, specialist ortodonţie şi CEO IDentity Clinic. În ce constă PedoDigital, am aflat din cadrul evenimentului „Mama şi copilul”, organizat de „Ce se întâmplă, doctore?”.

Partenerul gold al evenimentului a fost Lidl România, un alt partener fiind şi IDentity Clinic. Ne-au sprijinit: AURA Mineral WaterBluParty, KIDS FEERIA şi Chairry.

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Raluca Pascu - Medic Primar Stomatolog, Medic Specialist Ortodonţie şi ODF
Dr. Raluca Pascu – Medic Primar Stomatolog, Specialist în Ortodonţie şi ODF, Medic Doctorand – face parte din echipa iDentity/Multident încă de la înfiinţare, în 2007 şi este Directorul Medical al clinicii. Este absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” ...
citește mai mult
Recomandări: