BE FIT by CSID, ediţia 4, Micul dejun, energie pozitivă- Ce mănâncă un chef celebru la micul dejun? VIDEO

Pe 29 noiembrie, câteva sute de cititori ai www.csid.ro au participat la Cinema Pro la cea de-a patra ediţie a seriei de conferinţe BE FIT by CSID, organizată de "Ce se întâmplă, doctore?" cu tema "Micul dejun – Energie pozitivă", având ca partener gold Dr. Oetker Musli Vitalis, partener silver Xlear, parteneri bronze Borsec, Profructta, Nescafe Dolce Gusto, uleiurile de măsline Terra Creta, Chairry, care ne-a pus la dispoziţie mobilierul şi Bilancia care ne-a asigurat echipamentele de gătit.
  • Publicat:

Pe 29 noiembrie, câteva sute de cititori ai www.csid.ro au participat la Cinema Pro la cea de-a patra ediţie a seriei de conferinţe BE FIT by CSID, organizată de „Ce se întâmplă, doctore?” cu tema „Micul dejun – Energie pozitivă”, având ca partener gold Dr. Oetker Musli Vitalis, partener silver Xlear, parteneri bronze BorsecProfructtaNescafe Dolce Gusto, uleiurile de măsline Terra CretaChairry, care ne-a pus la dispoziţie mobilierul şi Bilancia care ne-a asigurat echipamentele de gătit.

La eveniment a fost prezent şi chef Joseph Hadad, unul dintre cei mai apreciaţi din România, cunoscut pentru stilul de viaţă sănătos pe care îl promovează prin preparatele sale. Ne-a vorbit, ne-a gătit câteva reţete rapide şi ne-a dezvăluit ce consumă la micul dejun ca să se menţină în formă!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandări: