Slabeste cu ajutorul aplicatiilor pentru telefoanele si tabletele smart

Una dintre cele mai populare aplicatii este “Lose the Belly”.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Slabeste cu ajutorul aplicatiilor pentru telefoanele si tabletele smart
Slabeste cu ajutorul aplicatiilor pentru telefoanele smart

La ora actuala, exista peste 400.000 de aplicatii pentru telefoanele si tabletele inteligente, care iti pot personaliza un program sanatos de dieta, fitness si cooking super light. Si internetul lucreaza in sprijinul siluetei perfecte. Insa cat de mult pot suplini acestea prezenta unei echipe formate dintr-un nutritionist, un antrenor si un psiholog?

Frecvent, presa consemneaza cazuri spectaculoase de slabire datorita internetului si gadgeturilor inteligente. Pe mine personal, nu ma mira deloc. De exemplu, cand pregatesc lista de cumparaturi la supermarket, ma inspira retete pe care le gasesc tot prin smart phone. Iar cand fac acasa exercitii fiindca nu pot ajunge la antrenor, imi gasesc in cateva secunde un altul, pe youtube.

Una dintre cele mai populare aplicatii este „Lose the Belly„, urmata indeaproape de aplicatia „Healthy Recipes: Cooking for Fast Weight Loss„. „Lose the Belly” este permanent updatata si contine atat majoritatea programelor de exercitii destinate slabirii, cat si secrete pentru o dieta perfecta si cele mai bune mijloace de motivare personala.

Acest mod de a afla instantaneu informatii utile te poate ajuta sa iti selectezi inteligent alimentele, ba chiar sa te razgandesti eventual in privinta celor cu multe calorii sau nesanatoase. Insa si inconvenientele autoimpunerii unui regim de slabire fara controlul medicului sunt „on line”.

Majoritatea programelor atentioneaza vizitatorii ca acestea nu se substituie diagnosticarii sau terapiei oferite de catre specialistii autorizati. Astfel, raman valabile regulile binecunoscute: inainte de a incepe un regim de slabire trebuie facut un control medical. Aceasta pentru ca anumite cure tinute „dupa ureche”, pot determina dezechilibre nutritionale: hipovitaminoze, anemie etc.

Citeste si: Gadgeturile, aliatele siluetei perfecte

Urmărește CSID.ro pe Google News
Adio tigari, adio kilograme
Adio tigari, adio kilograme
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”