Retete afrodisiace pentru nopti fierbinti

In Bucuresti, se pot comanda acasa astfel de delicatese potrivite pentru ambii parteneri. Fiecare specialitate contine cel putin un ingredient care stimuleaza dorinta sexuala.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Retete afrodisiace pentru nopti fierbinti
Retete afrodisiace pentru nopti fierbinti

Se spune ca un pahar de vin rosu face o noapte de dragoste mai fierbinte. Gresit! Daca acesta nu este combinat cu un meniu afrodisiac, efectul nu e cel scontat, afirma maestrii bucatari. In Bucuresti, se pot comanda acasa astfel de delicatese potrivite pentru ambii parteneri. Fiecare specialitate contine cel putin un ingredient care stimuleaza dorinta sexuala.

Figs with roquefort wrapped with affection in a prosciutto blanket

Ingrediente: smochine proaspete, branza Roquefort, prosciutto.
Mod de preparare: Smochinele proaspete, taiate in felii subtiri, se acopera delicat cu branza Roquefort. Apoi se iau felii subtiri de prosciutto si se inveleste fiecare felie de smochina in parte.

Avocado half with shrimps and romantic cocktail sauce

Retete afrodisiace pentru nopti fierbinti

Ingrediente: avocado, creveti roz, sos-cocktail, condimente
Mod de preparare: Fructelor de avocado medii li se indeparteaza samburele. In locul ramas, se pun creveti roz decorticati si fierti in prealabil. Deasupra se toarna un sos-cocktail, extrem de bland pentru silueta. Se adauga plante aromate dupa gust.

Emotion bruschetta

Retete afrodisiace pentru nopti fierbinti

Ingrediente: dovlecei rosii, smantana, icre galbene, verdeata
Mod de preparare: Dovleceii rosii, care reprezinta baza acestui preparat, se pun putin la cuptorul incins la 200 de grade, cu smantana pe deasupra. Apoi se scot si se lasa la racit. Se adauga apoi icre galbene.

Orgasmic strawberries dipped in white, milk and dark chocolate

Retete afrodisiace pentru nopti fierbinti

Ingrediente: capsuni proaspete, ciocolata fina alba si ciocolata cu lapte
Mod de preparare: Capsunile trebuie sa fie potrivite ca marime si in stare perfecta. Ele se introduc pe jumatate in ciocolata alba sau ciocolata cu lapte, ambele incalzite in prealabil.

Citeste si Alimente care stimuleaza dorinta sexuala

Foto: Mihai Dascalescu

Multumim Salt & pepper catering!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”