Multi kilometri pe role si rotile

Nicoleta Luciu, Iuliana Luciu si Diana Dumitrescu nu mai merg la sala de sport. Sunt, insa, in forma maxima. De cand a inceput primavara, si-au pus rolele si fac zilnic kilometri intregi. Si in parcul de la Buftea alearga cel putin o ora, adica timpul cat
  • Publicat:
  • Actualizat:
Multi kilometri pe role si rotile
Multi kilometri pe role si rotile

Nicoleta Luciu si Diana Dumitrescu sunt prietene bune si in afara platourilor de filmare, iar pentru role au luat lectii de la Iuliana Luciu care are ani buni de experienta in spate, pentru ca a facut parte dintr-o trupa in care canta chiar pe patine cu rotile. Cele trei aleg pentru plimbari ori parcul Herastrau, ori aleile de la Buftea.

Nicoleta, maestra in lovituri
Nicoleta Luciu a inceput sa invete in urma cu doi ani sa mearga pe role si, pana sa ajunga sa se descurce la un nivel acceptabil, s-a chinuit destul de mult. „La inceput ma opream in toate masinile si tranteam copacii la pamant”, zambeste ea. „Mi-am facut o multime de julituri. Ulterior, am mai urcat cateva trepte in folosirea rolelor. Dar nu am timp sa merg chiar in fiecare zi. In timpul sezonului de filmari, in pauza de masa, ma grabeam sa alerg putin impreuna cu colegele mele Diana, Steliana sau Adela.” Oricum, aceasta activitate o tine departe de sala de sport. „Pana acum pierdeam doua ore pe drum ca sa ajung la o sala de sport.” Rolele o mentin in forma, mai ales ca vine sezonul costumelor de baie. „Abia astept sa merg in vacanta si sa ma bronzez. O sa alegem o croaziera cu iahtul iubitului meu, pe care o sa facem si plaja.”

Cea mai buna dieta de la Diana
Cand vine vorba de alergat cu role, Nicoleta face echipa cu Diana Dumitrescu, colega ei de la „Iubire ca in filme”. „Ultima oara am fost undeva in afara orasului Buftea si am facut cinci kilometri. Era soseaua complet libera”, isi aminteste Diana. Chiar daca parcurge multi kilometri zilnic pe role, Diana spune ca, totusi, se va apuca si de un regim de slabire. „In ultima perioada, n-am mai fost foarte atenta cu dieta si mi-am permis multe dulciuri”, recunoaste ea. „Iar acum trebuie sa mai pierd ceva kilograme”. Iata si o reteta care da roade. O are de la instructorul de fitness si actrita Adriana Nicolae (cu ea au slabit multe vedete autohtone). Diana s-a mai apucat de ea toamna trecuta si, intr-un timp relativ scurt, a reusit sa fie in forma maxima. „Dimineata bei un iaurt degresat sau un lapte foarte degresat cu cereale. La pranz, pui la gratar sau pui fiert si seara o salata pana in ora 18.00. Dupa ora 18.00, multa apa si nimic altceva. Apa este esentiala in aceasta dieta si trebuie sa consumati mai mult de doi litri pe zi. Insa, dupa doua saptamani, incep sa se vada rezultatele, iar dupa o luna deja ai silueta visata. Cand ma duc acasa, mama ma intreaba : «Ti-e foame, mama?» Da. «Si ce mananci?» Putina apa”, rade Diana.

Iuliana da lectii pe role
Sa revenim insa la o experta in mersul pe rotile, Iuliana Luciu. Ea  si-a pus rolele prima oara la 10 ani si de atunci nu le-am mai abandonat. Pana acum doi ani, a cantat chiar intr-o trupa si aparea pe scena doar pe patine cu rotile. Intre timp, Iuliana a prins si ea gustul actoriei si din toamna trecuta a devenit actrita in serialul de la PRO TV, „Om sarac, om bogat”. „Cand am pauza de la filmari si e si Nicoleta in Buftea mergem sa ne plimbam. La «Om sarac, om bogat» nu am nici un coleg pasionat de role”, spune ea. Dar de la inaltimea unei experte, isi permite sa-i dea sfaturi surorii ei. „Am incercat sa o invat si uneori m-a ascultat, alteori nu. A mai facut cunostiinta cu un copac, cu un stalp. Acum reuseste sa stea relaxata si sa mearga mai bine.” Sa revenim insa. Iuliana si-ar dori sa alerge toata ziua pe role, chiar si atunci cand se ocupa de afacerea ei. De ceva vreme, si-a deschis un magazin de bijuterii impreuna cu iubitul ei si isi impart responsabilitatile. Cu alte cuvinte, timp liber nu prea are, dar nu renunta la o pasiune veche…

Text: ANDREEA GROZA   Foto:  SILVIU MATEI
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dana Savuica
Dana Savuica
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”