Fii supla cu pastile de slabit!

Daca ti-ai propus sa slabesti pana in 5 kilograme, atunci cel mai important lucru este sa te informezi corect si realist despre ceea ce inseamna o dieta sanatoasa si cat de eficiente sunt produsele de slabit. In cazul in care planuiesti sa slabesti intre
  • Publicat:
Fii supla cu pastile de slabit!
Fii supla cu pastile de slabit!

Pastilele de slabit sunt poate cel mai simplu mod de a spune adio surplusului de kilograme. Insa trebuie sa tii cont de contraindicatii si efectele adverse. Este vorba despre medicamentele care necesita retete, cum ar fi statinele sau o serie de produse pe baza de cafeina si efedrina (accelereaza metabolismul, maresc arderile si se administreaza cu precautie, mai ales la hipertensivi si cardiaci). In farmacii exista multe produse adjuvante pentru slabit care se elibereaza fara reteta. Daca vrei sa pierzi intr-adevar cateva kilograme, trebuie sa respecti in paralel si o dieta, recomandata de preferinta de un nutritionist sau de medicul tau de familie.

Nu trebuie sa mizezi totul pe pastile, solutii de slabit sau ceaiuri, pentru ca vei fi dezamagita! Pe tot parcursul programului de slabire, ar trebui sa faci si multa miscare. Cele mai multe dintre produsele „la liber” sunt obtinute din fructe sau plante si sunt sub forma de ceaiuri, prafuri, tablete, siropuri si solutii. Unele contin extracte ce accelereaza arderile – guarana, citrin, chitosan, cafea etc., altele contin tarate care dau senzatia de satietate si scad apetitul. Cele cu continut de aminoacizi reduc stratul adipos si reusesc sa pastreze masa musculara. Iata si cateva dintre produsele care te vor ajuta sa slabesti.

Top 14 – produse de slabit

1 Fitomagra Drena ceai
Poate fi folosit complementar in regimurile de slabire – actiune diuretica si depurativa, scade nivelul colesterolului si al glicemiei si reface echilibrul hidro-electrolitic.

2 Fitomagra Attiva ceai
Poate fi folosit complementar in regimurile de slabire – stimuleaza arderea grasimilor, are proprietati depurative si antioxidante.

3 Fitomagra Attiva (capsule)
Supliment cu crom si extracte vegetale – intensifica metabolizarea grasimilor si lipidelor, diminueaza apetitul pentru dulciuri, are rol depurativ, antioxidant si diuretic.

4 Viaredin (pulbere si tablete)
Efecte: scade apetitul alimentar si pofta pentru dulciuri n scade productia si depunerea de grasimi, ofera o senzatie de satietate, are efect energizant pe durata intregii zile.

5 Ayurslim (tablete)
Este un produs natural pentru slabit, ce nu contine cofeina, efedrina si nu afecteaza sistemul nervos si nici pe cel cardiovascular. Efectele: scade pofta de mancare, apetitul pentru dulciuri, regleaza nivelul colesterolului si trigliceridelor, accelereaza arderea grasimilor, inhiba sinteza acizilor grasi.

6 Cura de slabire tropicala (tablete)
Este un produs natural, care are in compozitie, pe langa alte ingrediente, ananasul si papaya. Efecte: diuretic, hipolipemiant. Ananasul contine o enzima numita bromelaina, care favorizeaza digestia proteinelor, si are, in plus, rol diuretic si anticelulitic, inhiband depunerea de grasimi.

7 Elixir din fructe de soc (solutie)
Compozitie: tinctura de fructe de soc. Este indicat in cura de slabire si de dezintoxicare. In cura de slabire, tinctura va fi asociata cu o alimentatie din care este exclusa complet carnea. Sunt indicate, in mod special, cerealele integrale, fructele si legumele proaspete.

8 Fucus-Medica (capsule)
Actiune farmacologica: alga de origine oceanica, are un continut ridicat de vitamine, acid folic, vitamina C, complexul B, favorizand procesele metabolice. Este bogata in proteine vegetale asimilabile si saraca in calorii si lipide.

9 Natural Siluet (tablete)
Produsul contine un complex de extracte 100% naturale. Efecte: citrinul favorizeaza arderea grasimilor si inhiba starea de foame, guaranina inhiba senzatia de foame, ghimbirul ajuta la digestie si inhiba acumularea colesterolului, extractul de ceai verde scade colesterolul.

10 Supless (tablete)
Produsul contine extracte de: chitosan, nopal si cafea. Actiune: nopalul ajuta la digestie, chitosanul este extras din crabi si creveti si stimuleza arderile, extractul de cafea are un efect tonic.

11 Beauty Slim (pulbere)
Este un produs ce contine plante cu actiune tonica (ceai verde, guarana), vitaminizanta si mineralizanta (mar, epibiza), diuretica (papadie, mar) si anticelulitica (ceai verde, guarana).

12 Ceai antiadipos Sawye (pliculete pulbere)
Produsul contine malva verticela, frunze de lotus, ceai verde si combate adipoza si hipertensiunea.

13 Ceai de slabit Naturavit (pulbere)
Produsul are in compozitie leustean, menta, sena, hibiscus, ceai negru. Ceaiul de slabit reduce si mentine greutatea corporala, avand actiune complexa asupra intregului organism.

14 Kalory Emergency 1.000 (tablete)
Este un produs pe baza de crom, nopal, faseolamina, fenicul, valina, tirozina, prolina. Efecte: stimuleaza functionarea intestinelor, nopal este bogat in fibre, faseolamina reduce absorbtia grasimilor si glucidelor, feniculul reduce balonarea, aminoacizii reduc absorbtia de acizi grasi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mananca inteligent si la petreceri
Mananca inteligent si la petreceri
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”