Pentru slăbire, Florentina Opriş recomandă schi safari

Prezentatoare tv, promotor al vieţii sănătoase, Florentina Opriş şi-a petrecut vacanţa pe schiuri. Am aflat detalii despre un tip de schi, încă nepopular în România, foarte bun pentru a elimina kilogramele în plus.
  • Publicat:
Pentru slăbire, Florentina Opriş recomandă schi safari

Prezentatoare tv, promotor al vieţii sănătoase, Florentina Opriş şi-a petrecut vacanţa pe schiuri. Am aflat detalii despre un tip de schi, încă nepopular în România, foarte bun pentru a elimina kilogramele în plus.

 
CSÎD: Florentina, unde ţi-ai petrecut vacanţa de iarnă?
Florentina Opriş: După un an, în care am încercat să îmi fac ordine în trup şi suflet, am hotărât ca trecerea dintre ani să mi-o petrec alături de familia  mea în München, unde am luat parte la un Revelion plin de artificii! Am vrut să îmi încep anul la schi, pe Valea Tirolului, deoarece schiul este cea de a doua pasiune a mea.

Am schiat foarte mult în fiecare zi, 4-5 ore, după care mă relaxam în sauna şi piscina hotelului. Am stat într-un hotel la baza pârtiei unde aveam o privelişte tip tablou, o imagine a pârtiei extraordinară! 

 
CSÎD: Ce lucruri inedite ai făcut?
Florentina Opriş: Am mâncat vegetarian. Meniul hotelului a fost vegetarian, lucru ce m-a surprins extrem de plăcut. 
De asemenea, am făcut pentru prima data schi safari, un tip de schi ce implică o libertate şi o bucurie interioară nemărginită. Timp de 4-5 ore, schiezi în continuu, de pe un versant pe celălalt, într-un ritm susţinut care îţi dă acea stare de libertate şi comuniune cu natura. 
 
CSÎD: Este uşor?
Florentina Opriş: Acest sport nu este tocmai uşor deoarece necesită să ştii să schiezi la un grad avansat şi implică un efort mare. Însă, dacă reuşeşti să faci asta, schi safari te ajută să arzi un număr mare de calorii!
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Transpiră şi scapă de depresie!
Transpiră şi scapă de depresie!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân