100% gratis: Fitness în aer liber!

Daca pana acum principala scuza de a nu face sport era lipsa banilor, uita de aceasta problema. In cateva parcuri din Romania, exista sali de fitness in aer liber. Trebuie doar sa vrei!
  • Publicat:
100% gratis: Fitness în aer liber!

Daca pana acum principala scuza de a nu face sport era lipsa banilor, uita de aceasta problema. In cateva parcuri din Romania, exista sali de fitness in aer liber.

Trebuie doar sa vrei!

Prima oara am vazut o sala de fitness in aer liber in Istanbul. Mi-a placut foarte mult ideea si am dezbatut in redactie subiectul.

 

Acum 2 luni, intr-o plimbare prin Pitesti, am avut surpriza sa descopar intr-un parculet de cartier o adevarata sala de fitness, la care se muncea de zor: chiar si la orele 23.00 tineri, copii si batrani isi fortificau musculatura.

Tot o surpriza placuta a fost cand am aflat ca multe parcuri din Pitesti sunt dotate cu astfel de aparate. Am inceput cercetarile si am descoperit ca si in Bucuresti exista astfel de locuri, ca de exemplu: in parcul Kiseleff, in parcul Tineretului si in parcul Moghioros.

         

Ora de fitness in parc

Intr-o zi frumoasa de septembrie, am incercat aparatele de fitness din Kiseleff. Spre surprinderea mea, nu era nimeni, iar pe parcursul orei pe care am petrecut-o tonifiindu-mi musculatura au venit cu acelasi scop o batranica si 2 copii. Exista insa 10 aparate pentru fiecare grupa musculara.

Unde gasim aceste aparate: Bucuresti: Parcul Kiseleff (coltul dinspre statuia Aviatorilor, intersectia cu strada Ion Mincu); Parcul Moghioros din cartierul Drumul Taberei, Parcul Tineretului din Berceni (in zona din spatele Palatului Copiilor sau langa intrarea din Parcul Copiilor – zona Brancoveanu)
Pitesti: Gradina Publica (fostul parc 1907), parcul din Gavana, parcul din Prundu si parcul Trivale.

Foto: CRISTINA NICHITUS

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”