Slăbirea, o tranzacţie bancară?

Cum slăbim corect? Evident, cu dietă şi sport veţi spune. Şi noi vă vom confirma. Iar ca totul să fie mai uşor, un profesor american de la Universitatea Wake Forest ne propune să ne gândim la slăbire aşa cum privim relaţia cu băncile şi conturile noastre.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Slăbirea, o tranzacţie bancară?

Cum slăbim corect?

Evident, cu dietă şi sport veţi spune.

Şi noi vă vom confirma. Iar ca totul să fie mai uşor, un profesor american de la Universitatea Wake Forest ne propune să ne gândim la slăbire aşa cum privim relaţia cu băncile şi conturile noastre.

De exemplu, „dacă depunem bani într-un cont fără să cheltuim, asta e de bine din punct de vedere financiar. Însă efectul e invers dacă ne gândim la caloriile pe care le introducem în corp fără să le cheltuim”, spune profesorul Jeff Katula.

Aşa că ar trebui să fim atenţi la numărul de calorii aşa cum o facem şi cum monitorizarea conturilor noastre bancare.

Practic, slăbirea arată ca o tranzacţie bancară, însă una ideală: cu cât cheltuim mai mult, cu atât vom fi mai bogaţi la capitolul sănătate şi siluetă. Cu banii însă, ar trebui să fim mai precauţi. Avem însă liber la ars calorii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”