Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, dezminte zvonurile că ar ţine dieta Dukan

Pippa Middleton, sora mai mică a lui Kate Middleton - soţia prinţului William al Marii Britanii, neagă cu vehemenţă că ar fi urmat vreodată celebra dietă Dukan.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, dezminte zvonurile că ar ţine dieta Dukan

Pippa Middleton, sora mai mică a lui Kate Middleton – soţia prinţului William al Marii Britanii, neagă cu vehemenţă că ar fi urmat vreodată celebra dietă Dukan.

Pippa, în vârstă de 31 de ani, va scrie lunar în revista britanică Waitrose Weekend articole orientate pe sănătate şi lifestyle, reţete sănătoase şi sfaturi de fitness pentru cititori.

Primul său articol se referă la mitul conform căruia ar fi urmat dieta Dukan pentru a scăpa de kilogramele în plus. Ea neagă aceste afirmaţii şi recomandă cititorilor un plan de antrenament pentru acasă, de doar 30 de minute, pentru slăbire şi tonifiere.

„Am crescut cu convingerea că sănătatea înseamnă moderaţie în toate, prin urmare am o viaţă activă, fac sport, am o dietă echilibrată dar şi plăceri la care nu pot renunţa, cum ar fi ciocolata, ronţăielile şi consumul de vin ocazional” scrie Pippa.

Mai mult decât atât, ea spune că nu a ţinut niciodată dieta Dukan, nu a tentat-o dieta Atkins şi nu s-a epuizat la sala de sport, dar crede cu convingere în alegeri alimentare sănătoase: carbohidraţii rafinaţi trebuie reduşi la minimum iar mărimea porţiilor
trebuie să fie corespunzătoare.

Indiferent de temperaturile de afară, Pippa nu se lasă învinsă. Ea iubeşte  joggingul şi face tenis de fiecare dată când are ocazia pentru că, spune ea, îi îmbunătăţeşte starea de spirit, îi creşte nivelul de energie, o ajută să doarmă mai bine şi să aibă o digestie sănătoasă. De asemenea, Pippa preferă genuflexiunile, plank-urile, scăriţele şi tracţiunile, exerciţii foarte antrenante şi excelente pentru tonifierea întregului corp.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Începe Bucharest Fashion Week!
Începe Bucharest Fashion Week!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”