O femeie de 102 de ani se menţine în formă într-un mod neobişnuit

O bunicuţă din South Carolina, Statele Unite ale Americii, a uimit pe toată lumea când a dezvăluit cum se menţine în formă. Secretul longevităţii - cel puţin în cazul femeii de 102 ani - pare a fi o bere în fiecare zi.
  • Publicat:
  • Actualizat:
O femeie de 102 de ani se menţine în formă într-un mod neobişnuit

O bunicuţă din South Carolina, Statele Unite ale Americii,  a uimit pe toată lumea când a dezvăluit cum se menţine în formă. Secretul longevităţii – cel puţin în cazul femeii de 102 ani – pare a fi o bere în fiecare zi, potrivit The Independent.

Mildred „Millie” Bowers va împlini 103 ani pe 31 august. „Totul ţine de gene. Mă simt bine pentru că am o stare de sănătate bună. Beau o bere la ordinul medicului”, a spus ea. Medicul lui Bowers i-a permis să bea zilnic o bere după ce femeia le-a mărturisit asistentelor cât de mult îi place băutură respectivă. Astfel, ea bea zilnic o halbă cu bere la ora 16:00.

Întrebată dacă alţi vârstnici ar trebui să îi urmeze exemplul, bătrână a spus: „Da, dacă le place. Există oameni cărora nu le place cafeaua şi oameni cărora nu le place ceaiul, eu vreau ca toată lumea să bea ce îi place”, a continuat Millie. 

Millie Bowers nu este singura centenara care a pus pe seama alcoolului longevitatea sa. Agnes Fenton, de 111 ani, a declarat, când avea 105 ani că, începând de la 50 de ani, bea în fiecare zi trei beri şi un pahar de Johnnie Walker Blue Label.

„Când aveam 100 de ani m-am uitat în oglindă şi i-am mulţumit lui Dumnezeu că sunt încă aici. Şi îi mulţumesc în fiecare dimineaţă”, a spus Fenton, care şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 1 august.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”