Ce mănâncă vedetele la micul-dejun!

Atunci când privim un zâmbet larg pe coperta unei reviste sau admirăm o siluetă într-un film, nu ne gândim şi la munca aflată în spatele imaginii desăvârşite a vedetelor.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ce mănâncă vedetele la micul-dejun!

Vedetele sunt mereu atente la felul în care arată şi se prezintă în faţa publicului, iar pentru noi sunt imaginea perfecţiunii.

Atunci când privim un zâmbet larg pe coperta unei reviste sau admirăm o siluetă într-un film, nu ne gândim şi la munca aflată în spatele imaginii desăvârşite a vedetelor.

Pentru acestea, fiecare zi este foarte bine programată şi urmează un orar fix. Vedetele îşi încep întotdeauna ziua cu un mic dejun bogat în nutrienţi, care să le ofere energie pentru o zi plină, împărţită între audiţii, filmări, şedinţe foto şi evenimente mondene.

Pentru că vor să fie în formă toată ziua şi să facă faţă unui program solicitant, vedetele fac mişcare în fiecare dimineaţă, iar exerciţiile fizice sunt parte din programul lor zilnic.

Unele dintre ele au antrenori personali, altele preferă să alerge în parc sau să facă exerciţii de stretching, pilates sau yoga chiar acasă, să înoate, să sară coarda sau să danseze. Chiar dacă exerciţiile sunt diferite din punct de vedere al gradului de dificultate, mişcarea nu lipseşte din viaţa vedetelor în nici o zi.

Mişcarea este întotdeauna însoţită şi de o dietă echilibrată. Ştim cu toţii de vedetele care se chinuie să slăbească urmând diete exagerate, pentru că vor să fie cât mai slabe pentru un film sau un eveniment important. Totuşi, cele mai multe vedete aleg să aibă un stil de viaţă sănătos, care le ajută să se menţină în formă pe termen lung şi spun că secretul lor este mişcarea şi dieta echilibrată.

Iată cum aratp topul preferinţelor vedetelor la micul dejun!

Jennifer Lopez: Felii de portocale, cereale cu lapte, coacăze şi banană.

Jennifer Aniston: Toast integral de grâu cu unt de mere, o bucăţică de brânză de vaci degresată şi un baton de cereale preparat în casă.

Jessica Biel: Mic dejun format din terci de ovăz făcut cu lapte degresat şi un vârf de scorţişoară, măr tăiat cubuleţe şi un suc de portocale.

Carmen Brumă: Iaurt degresat cu cereale, migdale uscate, dar şi fructe sau cafea îndulcită cu mere.

Dana Săvuică: Omletă din albuş, o felie de pâine neagră prăjită, cafea cu puţin lapte şi un cub de zahăr brun.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”