Anca Bucur, hotărâtă să cucerească Las Vegas-ul!

Anca Bucur, Miss Fitness Universe si sportiv sponsorizat Herbalife, a plecat astazi catre Las Vegas, unde va participa la Campionatul International “Fitness America”, una dintre cele mai importante competitii din industria fitness-ului mondial.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Anca Bucur, hotărâtă să cucerească Las Vegas-ul!

Anca Bucur, Miss Fitness Universe, a plecat astazi catre Las Vegas, unde va participa la Campionatul International “Fitness America”, una dintre cele mai importante competitii din industria fitness-ului mondial.

„Am muncit foarte mult pentru aceasta competitie ce va avea loc in Las Vegas, la sfarsitul acestei saptamani, si sunt foarte increzatoare. M-am pregatit intens timp de 3 luni, adoptand un antrenament specific acestui tip de concurs, pe langa clasele pe care le predau zi de zi ca instructor de aerobic, la care am adaugat nutritia Herbalife care mi-a imbunatatit nivelul de pregatire si performanta”, a declarat Anca Bucur.

“Fitness America Championship” sarbatoreste anul acesta 25 de ani de la prima editie iar competita se anunta a fi impresionanta, cu peste 700 de concurenti. Anca Bucur participa la categoria Profesionisti, categorie dedicata concurentelor deja calificate in urma castigarii unei competitii importante, asa cum este Miss Fitness Universe.

”Fitness America” este o lupta intre cei mai buni profesionisti din industria fitness-ului si sunt foarte mandra ca fac parte aceasta divizie. In juriu vom avea oameni cunoscuti din lumea gimnasticii, coregrafi, jurnalişti, fotografi, iar ei vin din Miami, Los Angeles, Las Vegas si New York. Imi doresc ca tot ceea ce depinde de mine sa fie la inaltime, iar cei ce decid clasamentul sa fie corecti”, a declarat Anca Bucur inainte de a decola din Bucuresti cu destinatia Las Vegas.

UPDATE: Anca Bucur a cucerit weekend-ul acesta titlul de Vicecampioană Mondială la categoria Profesionişti în cadrul  Campionatului Internaţional “Fitness America”, una dintre cele mai importante competiţii din industria fitness-ului mondial.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”