Reţete de dulciuri pentru diabetici

Perioada sărbătorilor, dar nu numai, este deosebit de dificilă pentru cei care suferă de diabet, deoarece trebuie să se abţină să mănânce bunătăţile de pe mesele festive, în special deserturile. Descoperă câteva reţete de dulciuri pe care diabeticii le pot consuma fără probleme!
  • Publicat:

Perioada sărbătorilor, dar nu numai, este deosebit de dificilă pentru cei care suferă de diabet, deoarece trebuie să se abţină să mănânce bunătăţile de pe mesele festive, în special deserturile.

Însă avem pentru ei câteva reţete de dulciuri care se prepară rapid şi nu presupun un risc pentru glicemie.

Intră în galeria foto pe care ţi-am pregătit-o mai jos şi descoperă câteva reţete de dulciuri pe care diabeticii le pot consuma fără probleme!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”