Reţeta preferată a lui Doru Todoruţ: ouă Benedict cu somon

Dacă eşti curioasă cum arată un mic dejun al artistului, iată cu ce îşi încântă dimineţile.
  • Publicat:
Reţeta preferată a lui Doru Todoruţ: ouă Benedict cu somon

Dacă eşti curioasă cum arată un mic dejun al artistului, iată cu ce îşi încântă dimineţile.

Doru Todoruţ mărturiseşte că masa de dimineaţă este una consistentă şi importantă.“Micul dejun este una dintre cele mai importante mese pentru mine. Nu mi-a fost uşor să mă învăţ aşa, însă, în timp, a devenit parte din rutina zilnică. Evit să mănânc foarte târziu seara, aşa că dimineaţa îmi place ca masa să fie una copioasă. Sunt mare consumator de ouă şi prefer o combinaţie all in one, iar ouăle Benedict cu somon sunt alegerea pe care o fac în majoritatea dimineţilor.”

Reţetă Ouă Benedict cu somon: două ouă, somon afumat, o lingură de unt, mărar, mix de salată, sare, piper, piper cayenne.

Chef Fior di latte

“Fileul de somon proaspăt, alăturat unei porţii perfect gătite de ouă Benedict (se sparge oul direct în apă clocotită), aşezat pe un pat de salată atent aleasă şi desăvârşit de o picătura de ulei de măsline îţi oferă energia necesară unui început perfect de zi. Dincolo de gustul deosebit al acestei combinaţii unice, acest mic dejun este bogat în fibre şi acizi graşi benefici pentru organism.”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân