Jennifer Lopez urmează o dietă impresionantă

  • Publicat:
Jennifer Lopez urmează o dietă impresionantă
La 46 de ani, Jennifer Lopez arată  la fel de bine ca acum 10 -15 ani. Poate vă întrebaţi care este secretul ei? Ei bine, celebra antrenoareTracy Anderson, creditează dieta bogată în legume şi fără alimente procesate pentru forma de invidiat a artistei.
 
„Toate alimentele sunt organice, iar dieta este foarte atent gândită. Ne concentrăm pe crearea unui echilibru îmtre proteine de calitate şi alimente cât mai bogate în nutrienţi”, a dezvăluit Anderson pentru revista People.

Cum arată dieta lui Jennifer Lopez într-o zi obişnuită?

De obicei, vedeta îţi incepe dimineţile cu un shake de proteine şi o cafea fără cafeină. Pentru prânz, Lopez optează pentru salate cu multe legume şi somon, iar la cină preferă un mix de cereale – cel mai adesea quinoa – în combinaţie cu proteine slabe.Tracy Anderson menţionează că toate ingredientele din dieta artistei sunt proaspete şi  neprocesate, cu excepţia pudrei de proteine. 
 
Deşi urmează un regim alimentar sănătos cea mai mare parte a timpului, Lopez a mărturisit în mai multe înterviuri că nu vede nimic greşit în a te răsfăţa din când în când cu mâncărurile preferate. „Suntem cu toţii oameni. Nu cred că ar trebui să te învinovăţeşti dacă ai mâncat o brioşă sau nişte chipsuri”, este de părere Lopez. 
 
Cu toate acestea, există două lucruri de care artista nu se atinge niciodată : cafeaua şi alcoolul.
 
Pe lângă dieta echilibrată, Jennifer Lopez se atreanează de 3-4 ori pe săptămână şi crede că un somn de cel puţin 7 ore este esenţial pentru a se păstra în formă. 
 
Dieta sa nu este la fel de restrictivă ca cea urmată de Tom Brady şi Gisele, dar este clar căo dietă bogată în alimente proaspete şi organice funcţionează pentru ea!
 
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”