Dieta NutriSystem

Dieta NutriSystem este o dieta veche de 30 de ani, bazata pe consumul scazut de calorii. Dar planul acestei diete este diferit fata de cel de acum cativa ani si se axeaza in general pe alegerea carbohidratilor benefici pentru organism. Pentru a putea aleg
  • Publicat:
Dieta NutriSystem
Dieta NutriSystem

Principiile de baza
Cel care urmeaza aceasta dieta trebuie sa faca din a slabi prioritatea sa numarul unu. Carbohidratii benefici, cum ar fi painea din cereale integrale sau legumele bogate in fibre reprezinta principala alegere. Asta pentru ca astfel de alimente ajuta la mentinerea nivelului normal al zaharului si insulinei din sange, rezultand o senzatie de foame redusa.

Alte optiuni cum ar fi carnea slaba, pestele si produsele lactate slabe si bogate in calciu sunt adecvate pentru acest tip de dieta. Carbohidratii negativi, cum sunt aceia asimilati din bauturile carbogazoase indulcite sau painea alba, ridica foarte mult nivelul zaharului din sange si sunt complet interzise. Programul mai recomanda evitarea stresului, pastrarea unui stil de viata activ cu cat mai multa miscare si vizualizarea mentala a succesului dietei.

Cum functioneaza?
Uita de numaratul caloriilor. Planul porneste de la ideea de a adauga la fiecare masa pe langa o sursa slaba de proteine, trei portii zilnice de legume, 2 – 3 fructe, 2 – 3 produse lactate, 2 – 4 produse din cereale integrale, si 1 –2 portii de grasimi benefice pentru sanatatea inimii.

Ce poti manca?
Fructele, produsele vegetariene, produsele lactate si carnea slaba sunt recomandate in aceasta dieta. Le poti combina in orice fel doresti atata timp cate respecti reguala de a avea in fiecare zi mese diversificate care sa le includa pe toate.

Mancatul in oras
Poti manca in oras daca nu iti este dificil sa faci fata atator tentatii care se gasesc in meniul unui restaurant. Trebuie sa fii prudenta si sa incluzi numai alimentele bogate in carbohidrati benefici.

Alcoolul
Alcoolul trebui evitat pe cat este posibil. Este permis numai in catitati foarte mici.

Cofeina
Este permisa. Poti bea cafea, ceai negru si bauturi racoritoare necarbigazoase, dar cel mai important, fara zahar.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Dieta Fit for Life
Dieta Fit for Life
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”