Dieta de slăbire rapidă: Bikini Victoria Principal

Nu ştiu voi, dar eu mi-am propus ca „până la vară” să arăt super bine! Pătrăţele, picioare subţiri, talie de viespe şi tot restul. Cumva, m-am trezit „vara” iar scopurile mele sunt departe de a fi atinse. Aşadar, am neapărat nevoie de un plan de rezervă!
  • Publicat:
Dieta de slăbire rapidă: Bikini Victoria Principal

Nu ştiu voi, dar eu mi-am propus ca „până la vară” să arăt super bine! Pătrăţele, picioare subţiri, talie de viespe şi tot restul. Cumva, m-am trezit „vara” iar scopurile mele sunt departe de a fi atinse. Aşadar, am neapărat nevoie de un plan de rezervă!

Acest plan „de urgenţă” pentru trecerea la costumul de baie, cu care eu, deşi sunt în criză, nu sunt tocmai de acord, promite scăderea în greutate cu 2.5 până 5 kilograme în doar o săptămână! Deci, dacă şi tu eşti în aceeaşi stare „de criză” şi te simţi curajoasă, iată ce trebuie să faci!

Conform Dietei Victoria Principal (nu mai trebuie să îţi spun că a fost creată de celebra actriţă cu acelaşi nume), pierderea a 2.5 până la 5 kilograme este garantată prin simpla respectarea unui meniu foarte strict. Atenţie, însă, această dietă „de urgenţă” nu trebuie pusă în practică decât o dată pe an!

Cu un conţinut foarte scăzut de calorii şi o masă ingerată foarte mică, acest plan alimentar include fructe, legume şi carne slabă. Mesele vor fi respectate strict şi nu se va consuma nici un aliment după ora 8 seara.

Consumul multor tipuri de alimente este restricţionat fie din cauza conţinutului caloric, fie a ingredientelor (sodiu şi cofeină). Se recomandă să mănânci acasă pentru a evita tentaţiile şi pentru a fi sigură de conţinutul meselor. Pierderea în greutate se datorează limitelor impuse tipurilor de alimente permise şi mărimilor de porţii.

Argumente Pro şi Contra

Această dietă pune la dispoziţia celui interesat un plan de meniuri detaliat pentru o săptămână, făcându-l uşor de urmat.

Concepută pentru a fi respectată întocmai, această dietă restrictivă din punct de vedere caloric îţi poate lăsa senzaţia de foame. Unele progrese privind pierderea în greutate pot fi înregistrate ca urmare a numărului mic de calorii şi nu datorită hranei în sine, dar în cea mai mare parte slăbirea se datorează pierderii de apă şi ţesut muscular – nu grăsime.

Este dieta potrivită pentru tine?

Această dietă se adresează persoanelor care vor să piardă considerabil în greutate chiar de la început, pe baza unui plan structurat, şi care este capabilă să se opună foamei.

Conform cărţii, acest program ar trebui evitat de femeile la menstruaţie şi de persoanele cu probleme de sănătate!

Alimente interzise

  • Produse lactate
  • Conserve
  • Sosuri obişnuite pentru salată
  • Zahăr
  • Alcool
  • Cafea şi cofeină
  • Ape gazoase

Iată un exemplu de meniu pentru 3 zile!

  Ziua 1 Ziua 2 Ziua 3
Mic-dejun apă, omletă din albuşuri, pâine prăjită din făină integrală de grâu, ceai fierbinte apă, salată asortată de pepene, pâine prăjită din făină integrală de grâu, cafea decofeinizată apă, suc de prune, biscuiţi din făină integrală de grâu, cafea decofeinizată
Prânz apă, salată asortată de crudităţi (orice fel de legume în afară de roşii), piept de curcan, ceai fierbinte ceai light, crudităţi, salată roşii şi ton cu oţet balsamic, limonadă ceai light, salată din carne de pui cu lăptucă şi roşii cherry, pâine prăjită din făină integrală de grâu, limonadă
Cină apă, pui la grătar, legume înăbuşite cu orice tip de brânză rasă, limonadă apă, legume înăbuşite şi brânză rasă, ceai fierbinte apă, cod la grătar, dovlecel înăbuşit, ceai
Gustarea 1 apă ceai light apă
Gustarea 2 ceai light apă ceai light

Sursa: Dr. Judith C Rodriguez „Alege dieta potrivită”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Cea mai simplă metodă de slăbire
Cea mai simplă metodă de slăbire
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”