Dana Rogoz, expert in preparate inedite precum pastele cu vodca

Uneori, gateste la miezul noptii pentru ca i se pare o activite extrem de relaxanta, dupa o zi agitata. Alteori, sta in bucatarie cu Ipad-ul si invata retete noi. Acum, se afla in perioada in care gateste acasa torturi, bomboane sau trufe. Si a devenit experta in sushi si preparate inedite precum pastele cu vodca. Nu-i asa ca e plina de surprize?
  • Publicat:
Dana Rogoz, expert in preparate inedite precum pastele cu vodca
Dana Rogoz, expert in preparate inedite precum pastele cu vodca
Uneori, gateste la miezul noptii pentru ca i se pare o activite extrem de relaxanta, dupa o zi agitata. Alteori, sta in bucatarie cu Ipad-ul si invata retete noi. Acum, se afla in perioada in care gateste acasa torturi, bomboane sau trufe. Si a devenit experta in sushi si preparate inedite precum pastele cu vodca. Nu-i asa ca e plina de surprize?
 
 
CSID: Mi-ai spus ca te relaxeaza gatitul. Surprinde-ne!
Dana Rogoz: Am constatat ca gatitul ma relaxeaza, mai ales dupa o zi agitata. In plus, mi se pare foarte simplu. Ce poate fi mai usor decat sa faci o salata sau sa pui ceva la cuptor? Acum ma aflu in perioada in care pregatesc dulciuri – de la torturi, la bombone, trufe. Sunt din generatia noua care sta cu Ipad-ul in bucatarie. Ma uit pe You Tube si incerc sa fac retete. Apoi, postez tot ce gatesc pe blogul meu, danarogoz.onemagazine.ro.

Sigur, nu ma arunc la specialitati complicate de genul sarmalelor. Mi-e teama ca, daca as avea musafiri, toata lumea ar comenta ce am gatit eu, mai ales ca toata lumea stie gustul sarmalelor. Vin cu nebunii de tipul paste cu vodca si toti raman surprinsi pentru ca nu stiu cum ar trebui sa fie gustul. Sau fac salate cu dressing de portocale, mustar si ulei, sushi.

CSID: Dorintele tale legate de 2012 sunt tot din domeniul culinar?
Dana Rogoz: Pentru 2012 mi-as dori o bucatarie noua. Nimic nu m-ar face mai fericita decat aceasta bucatarie, poate fiind influentata de prietena mea, Adela Popescu, care m-a pus la punct cu toate tendintele in privinta mobilierului de bucatarie.

De fapt, bucataria mi se pare cel mai cald loc al casei. Spre exemplu, cand vine in vizita o buna prietena de-a mea, o invit in bucatarie, ca o gazda nepoliticoasa (rade). Mi se pare exceptional sa stai de vorba cu cineva drag, mai pui un ibric pe foc, mai faci un ceai sau o cafea.

 
CSID: De ce nu ti-ai indeplinit pana acum acest vis al tau?
D.R.: Eu am schimbat multe locuinte, alaturi de iubitul meu, si niciodata n-am investit cum se cuvine intr-o bucatarie, cum imi doream eu. A venit si criza, si planurile noastre imobiliare n-au mai functionat, asa ca dorinta mea pentru 2012 e perfect indreptatita. Deci imi doresc o bucatarie completa! 
 
 

Citeste interviul integral in numarul de ianaurie-februarie al revistei „Ce se intampla, doctore?”
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân