Cum arată 200 de calorii din cele mai consumate alimente! GALERIE FOTO

De câte ori ai auzit fraze precum: "cartofii prăjiţi îngraşă", "biscuiţii îţi strică silueta", "ar trebui să consumi mai mult broccoli" sau "nu este sănătos să bei sucuri şi băuturi carbogazoase"? Sunt convinsă că le-ai auzit de milioane de ori, la fel ca şi mine, sau ca şi orice femeie care vrea să slăbească sau, pur şi simplu, să aibă un stil de viaţă sănătos.
  • Publicat:

De câte ori ai auzit fraze precum: „cartofii prăjiţi îngraşă”, „biscuiţii îţi strică silueta”, „ar trebui să consumi mai mult broccoli” sau „nu este sănătos să bei sucuri şi băuturi carbogazoase”? Sunt convinsă că le-ai auzit de milioane de ori, la fel ca şi mine, sau ca şi orice femeie care vrea să slăbească sau, pur şi simplu, să aibă un stil de viaţă sănătos.

Fiecare aliment pe care îl consumi conţine calorii. Multe, puţine, bune, rele… Dar diferenţa dintre 200 de calorii de cartofi prăjiţi şi 200 de calorii de broccoli este una mai mare decât crezi şi aici mă refer mai ales la gramaj. Imaginează-ţi că o farfurie plină de broccoli (cu care, să fim serioşi, oricine s-ar putea sătura) are acelaşi număr de calorii ca şi o bucăţică minusculă de unt sau câteva fire de cartofi prăjiţi.

Aşadar, aparenţele pot să… VĂ înşele. Pe tine, pe silueta şi pe sănătatea ta!

Intră în Galeria FOTO şi vezi cum arată 200 de calorii din cele mai consumate alimente! Şi da, vorbim inclusiv de ciocolată, covrigei, biscuiţi şi jeleuri!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Zahărul, mai periculos decât sarea!
Zahărul, mai periculos decât sarea!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân