Cum a slăbit Ellie White după naştere fără să meargă la sală

Ellie White a devenit, pentru a doua oară, mămică în urma cu cinci luni şi, de atunci, a reuşit să scape de 12 kilograme fără însă a merge la sala de fitness sau să ţină diete stricte.
  • Publicat:
Cum a slăbit Ellie White după naştere fără să meargă la sală

Artista şi-a dorit ca în toată această perioadă să fie alături de cei doi copii ai săi, astfel că şi-a dedicat timpul îngrijirii acestora.

 

“Locuiesc în afara Bucureştiului, aşa că mi-ar luat cel puţin trei ore să merg la sală şi să mă întorc, timp în care cea mică ar fi avut nevoie de mine. Am hrănit-o până acum exclusiv la sân. Am ales, în schimb, să stau tot timpul alături de ea. Împreună am mers chiar şi la concerte. Nu mi-am propus să slăbesc în timp record după naştere. Prioritatea mea este sănătatea şi buna creştere a copiilor mei. Totuşi, am dar jos aproape 12 kilograme doar având grijă de cei mici. M-am jucat cu Mihai prin casă, ori în grădina din faţa casei, am alergat alături de el, l-am ridicat în braţe. Pe Maria am hrănit-o la sân, iar şi alăptatul în sine consumă calorii. Apoi, somnul pe apucate, după programul copiilor, a contribuit şi el. Nu am ţinut diete stricte, nu m-am înfometat, însă am mâncat cât am putut de sănătos. Mi-am făcut salate din legume de sezon, cereale cu lapte de migdale, peşte la aburi şi am ronţăit fructe uscate între mese. Sigur, nu am silueta perfectă, însă nici nu îmi doresc cu disperare acest lucru. Am trecut prin două naşteri, prin două operaţii de cezariană, iar cei doi copii ai mei suplinesc orice dorinţă de a avea un corp de model. Am alte priorităţi în viaţă decât acest lucru”, declară artista.

Ellie White a lansat recent o nouă piesă, „Nu vrea să te pierd”, şi susţine concerte în toată ţara alături de un nou band, din care face parte şi Anthony Icuagu, fostul concurent de la Vocea României.

Puteţi asculta noua piesă pe Youtube: https://youtu.be/BFm4l3pBPRw

Urmărește CSID.ro pe Google News
Dieta Dukan - avantaje versus dezavantaje
Dieta Dukan - avantaje versus dezavantaje
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”