3 trucuri simple ca să nu te îngraşi de Sărbători!

2010 e pe sfarsite, la fel si puterile noastre de a rezista ispitelor culinare. Ce sa mai faci daca, oriunde te invarti de Sarbatori, ti se pun in fata platouri uriase, ca o ofranda bogata adusa zeului comertului (a se citi manipulatorul pamantenilor care vad in mancare suprema placere) care ne incurajeaza prin oferte, reclame si alte tertirpuri sa ne umplem frigiderele si burtile?
  • Publicat:
3 trucuri simple ca să nu te îngraşi de Sărbători!

2014 e pe sfarsite, la fel si puterile noastre de a rezista ispitelor culinare.

Ce sa mai faci daca, oriunde te invarti de Sarbatori, ti se pun in fata platouri uriase, ca o ofranda bogata adusa zeului comertului (a se citi manipulatorul pamantenilor care vad in mancare suprema placere) care ne incurajeaza prin oferte, reclame si alte tertirpuri sa ne umplem frigiderele si burtile?

Dar incercarile de imbuibare sunt aspru taxate de cercetatorii frenetici care ne bombardeaza cu scuturi antiingrasare. Iata 3 dintre ele la care poti apela daca mergi la un party!

Un clutch

E poseta aceea mica pe care poti s-o confunzi usor cu un portofel. Daca ai un exemplar asupra ta, mainile iti vor fi ocupate asa ca adio farfurii dupa farfurii umplute cu bunatati! Nu scapi insa daca aterizezi in casa bunicii!

O gura de aer si arome

Cand intri intr-o incapere unde se servesc bunatati, ar fi bine sa inspiri adanc din mirosurile apetisante. Desi la prima vedere ai putea crede ca acestea iti cresc exploziv apetitul, se pare ca mai mult il potolesc. Totusi, nu putem trai doar cu aer, nu-i asa?

Muzica in surdina

Te-ai fi gandit vreodata ca suntem tentati sa mancam mai mult daca suntem intr-un loc zgomotos? Ei bine, chiar asa se intampla. Daca tii la silueta, mergi la party-uri linistite si lasa colindele in surdina sa-ti mangaie auzul. Poate asa vei auzi mai bine si zgomotul tacamurilor care te vor trezi la realitate: mancarea ingrasa, nu muzica!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”