Ziua 1: dieta cu sucuri, salate şi supe- Operaţiunea DETOXIFIERE CSID

Ieri a fost prima zi de "dietă de detoxifiere". Aşa cum vă povesteam, am ales programul “Advanced detox”, ce presupune ca din două în două ore, să consum trei tipuri de sucuri naturale, o salată cu dressing şi o supă.
  • Publicat:
Ziua 1: dieta cu sucuri, salate şi supe- Operaţiunea DETOXIFIERE CSID

Ieri a fost prima zi de „dietă de detoxifiere”.

Aşa cum vă povesteam, am ales programul “Advanced detox”, ce presupune ca din două în două ore, să consum trei tipuri de sucuri naturale, o salată cu dressing şi o supă.

Pentru că a fost o zi destul de plină, am fost la „Schimbă vorba”, apoi cu fiica mea în trei, patru magazine, ca să căutăm diverse materiale pentru un proiect scolar, în prima zi de dietă nici nu prea am simţit foamea.

Verificam din când în când ceasul pentru a respecta orele la care trebuie consumate sucurile naturale, respectiv salata şi supa. În acest fel, mi-am dat seama cât de mult te poate rupe de monotonia cotidiană un astfel de program.

M-am trezit cu foarte multă energie, o stare de bine şi un ten luminos încă de la 7 dimineaţa. Astăzi merg la sport, deci urmează cu adevărat proba energiei fizice.

În plus, la prânz mă întâlnesc cu câteva colege şi mă gândesc cum „va da” când voi scoate, în public, salata mea din sufertaş.  Vă ţin la curent!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: