Vrei să ai un posterior superb? Învaţă de la cele mai frumoase vedete

Totul până la slip! Ce contează că ai picioare superbe, sâni siliconaţi şi o faţă perfectă. Dacă vara vii la ocean şi nu afişezi bikini în trend, perfect mulaţi pe nişte fesieri superbi, totul e în zadar!
  • Publicat:
Vrei să ai un posterior superb? Învaţă de la cele mai frumoase vedete
Cuprins
  1.  
  2.  

Totul până la slip! Ce contează că ai picioare superbe, sâni siliconaţi şi o faţă perfectă. Dacă vara vii la ocean şi nu afişezi bikini în trend, perfect mulaţi pe nişte fesieri superbi, totul e în zadar!

Cum ar fi să leneveşti la plajă şi să-o vezi pe Candice Swanepoel (foto alăturat), model Victoria’s Secret, în nişte bikini superbi, mergând agale pe nisip? Oare nu te-ai enerva cumplit, atâta vreme cât te chinui cu toate cremele anticelulitice din lume?

Atunci află că ea începe pregătirea pentru expunerea pe nisipul fiebinte din iarnă. De atunci face zilnic nu mai puţin de două ore de exerciţii destinate muşchilor picioarelor.

Nu alege simple mişcări de sport, ci foloseşte greutăţi ataşate de până la 5 kilograme, astfel încât mişcările să fie extrem de eficiente. Exerciţiile destinate picioarelor sunt perfecte inclusiv pentru un abdomen scos din reviste de modă. Aşadar, cu un asemenea antrenament dur împuşcaţi doi iepuri dintr-un foc.

Şi Lola Ponce, actriţă şi model, îşi petrece zilnic o oră în sala de sport ca să poată îmbrăca cu demnitate bikinii. Ea preferă exerciţiile istovitoare pe bicicletă la care îşi setează programul off road.

De atlfel, absolut toţi medicii spun să insistaţi asupra picioarelor şi inclusiv asupra posteriorului de la cele mai fragede vârste. Şi nu doar din considerente estetice. Fiecare picior reprezintă 1/3 din greutatea corporală, iar forţele pe care trebuie să le suporte sunt extrem de mari.

Aşadar, mergeţi pe bicicletă, alergaţi şi faceţi exerciţii pentru picioare pe tot parcursul anului. În felul acesta, costumul de baie va sta întotdeauna pe un funduleţ apetisant.

Michelle Hunziker, star de televiziune din Elveţia, ştie aceste lucruri şi aleargă în fiecare dimineaţă 10 kilometri doar ca să aibă ce arăta pe plajă, dar şi într-o rochie mulată. « Este cel mai eficient exerciţiu împotriva celulitei. Nicio cremă nu are acelaşi efect, indiferent de cantitate», consideră ea.

Şi Ilary Blasi, fotomodel italian, are aceeaşi părere, dar ea preferă gimnastica acvatică pentru forţa picioarelor. În felul acesta, o singură oră de bălăceală intensă în fiecare zi îi oferă o super atitudine pentru fotografii reuşite pe plajă.

Adriana Lima pozează profesionist, dar nu se expune neglijent nici în vacanţele pe care le petrece departe de ochii fotografilor. Adriana mizează pe forţa aparatelor din sala de sport tot timpul anului, şase zile pe săptămână, iar marea majoritatea a exerciţiilor vizează partea inferioară a corpului. În felul acesta, oferă întregii planete imagini spectaculoase.

Adriana Lima Adriana Lima

Acelaşi lucru îl putem constata şi în cazul Claudiei Romani, fotomodel de succes. Aceasta e pasionată de călătoriile montane, care fac minuni pentru posterior. Iar când nu are acces la drumeţii reale, îşi alege pe banda de alergat programul asemănător muntelui.

Jennifer Nicole Lee, super antrenor de fitness, e pasionată şi ea de exerciţii care îi menţin fesieri de vis. În acest scop, aleargă, face exerciţii cu greutăţi la sală, ajunge de trei ori pe săptămână la ore de yoga şi mănâncă hiperproteic o dată pe săptămână. Cât despre rezultatele, nu mai e de nimic de zis!

Citeşte şi: Vreţi să fiţi superbe în momentele intime? 3 actriţe ne învaţă câteva trucuri

Pantalonii scurţi, vedetele verii. Mizaţi pe ei pentru un look sexy!

Învaţă de la vedete cum să fii „pastelată” sezonul acesta

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân