Vrei să ai sprâncene ca ale Innei?

Inna este una dintre cele mai frumoase cântăreţe de la noi, iar ochii reprezintă unul din punctele ei forte. Frumos conturaţi la fiecare apariţie publică şi în fiecare videoclip, aceştia sunt puşi în valoare de o pereche de sprâncene perfecte!
  • Publicat:
Vrei să ai sprâncene ca ale Innei?

Inna este una dintre cele mai frumoase cântăreţe de la noi, iar ochii reprezintă unul din punctele ei forte. Frumos conturaţi la fiecare apariţie publică şi în fiecare videoclip, aceştia sunt puşi în valoare de o pereche de sprâncene perfecte!

Vă mai amintiţi imaginile cu Inna dinainte de a deveni celebră? La vremea respectivă, cântăreaţa avea sprâncenele subţiri şi foarte arcuite. În prezent, însă, sprâncenele ei au căpătat grosime, arcul s-a mai domolit, iar ochii ei sunt absolut fermecători.

Şi pentru că în ultimii ani, sprâncenele groase le-au înlocuit uşor şi definitiv pe cele subţiri în cataloagele de tendinţe, iată cum le obţineţi:

1. Dacă aveţi sprâncenele subţiri, lăsaţi-le să crească. Nu le mai pensaţi câteva săptămâni, în funcţie de viteza lor de regenerare. Cu cât mai groase, cu atât mai bine, pentru că aveţi nevoie de material suficient pentru a obţine ceea ce vă doriţi.

2. Dacă nu vă pricepeţi la pensat, cel mai bine mergeţi la un cabinet. Nu băgaţi penseta în ele dacă nu sunteţi foarte sigure de mâna voastră.

3. Nu vă pensaţi excesiv între sprâncene, acestea trebuie să înceapă acolo unde, în mod normal, încep firele să crească. Nu vă speriaţi, nu vor fi foarte apropiate.

4. Nu interveniţi asupra liniei superioare a sprâncenei, pentru a obţine un arc mai înalt. Ca regulă, aceasta trebuie să fie linia generală a sprâncenei şi cu cât e mai lină, cu atât mai bine. Priviţi sprâncenele Innei, nu mai sunt chiar aşa de arcuite ca atunci când erau subţiri!

5. Linia inferioară trebuie să meargă aproximativ paralel cu cea superioară, altfel luaţi din grosimea şi armonia sprâncenei.

6. Nu le scurtaţi excesiv. Cu cât sunt mai groase sprâncenele, cu atât se cer a fi mai lungi. Scurtaţi doar firele, cu o forfecuţă specială. Aceasta este însă o operaţiune delicată pentru care este mai bine să apelaţi la o specialistă.

7. Folosiţi  o periuţă specială pentru sprâncene, pentru a le „pieptăna”, astfel încât firele de păr să stea în direcţia dorită.

8. Pentru a umple golurile, folosiţi un creion special pentru sprâncene, în nuanţe maronii. Nu folosiţi creion negru, rimel sau alte imporvizaţii, pentru că aspectul va fi artificial, dizgraţios. De asemenea, nu supliniţi lipsa creionului special pentru sprâncene, cu unul pentru ochi pentru că mina acestuia din urmă este mai moale, culoarea este mai intensă şi se sterge mai repede.

9. Pentru un aspect mai sofisticat şi mai ales dacă folosiţi fond de ten, puteţi apela la fardul pentru sperâncene, care se aplică cu o pensulă specială, cu unghi ascuţit.

10. În final, folosiţi un fixator pentru sprâncene, care arată precum un rimel, însă înauntru este un gel transparent sau maroniu.

Citeşte şi: Fetelor, va plac barbatii pensati? David Beckham isi „aranjeaza” regulat sprancenele!

Cum sa te pensezi pentru a avea sprancene perfecte VIDEO

Trucuri pentru sprancene perfecte

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân