Unghiile roz pal auriu, in top anul acesta

Nuantele de roz se potrivesc oricarei persoane si, in acelasi timp, se intampla sa fie si cele mai atragatoare dintre toate culorile aurite
  • Publicat:
Unghiile roz  pal auriu, in top anul acesta
Unghiile roz pal auriu, in top anul acesta

Zilele insorite de vara te aduc in centrul atentiei. Vestimentatia sumara pune in evi­denta silueta si este musai sa fii frumoasa din cap pana-n picioare. Tine cont si de faptul ca in acest sezon in top sunt materialele foarte vaporoase si dantelele ce accen­tu­ea­za feminitatea.

Manichiura trebuie sa fie de asemenea impecabila, iar vechile nuante folosite pentru colorarea unghiilor au devenit demodate. Sa porti o oja stridenta cu aceste haine nu da bine deloc, sustin manichiuristii newyorkezi.

Ce se armonizeaza atunci? Roz pal auriu merge foarte, foarte bine. Cert este ca nuantele de roz se potrivesc oricarei persoane si, in acelasi timp, se intampla sa fie si cele mai atragatoare dintre toate culorile aurite.

Talie XS

Te imaginezi o Scarlett O’Hara moderna? Daca iti doresti o talie ca a ei, nu-i musai sa te supui chinurilor. O combinatie de se­dinte de electrostimulare, impachetari si la­ser cu vacuum iti schimba rapid look-ul, spun specialistii de la Keiko SlimSpa. Toa­te in slujba mijlocelului tau.

Electro­stimu­la­rea iti va subtia talia si ii va defini linia. Pentru ca acolo unde se doreste perfec­tiu­ne, grasimea nu are ce cauta. S-a demon­strat ca impachetarile cu masti pe baza de cofeina si de alge ajuta la arderea grasi­mi­lor si fluidizarea celulelor adipoase.

Toate manevrele de subtiere vor fi sustinute si de laser. In plus, sedintele de vacuum te vor scapa de toxinele din organism.

Citeste si Tratamente simple pentru ingrijirea unghiilor


Foto: PHOTOLAND

Urmărește CSID.ro pe Google News
Csid iti recomanda o cura de apa termala
Csid iti recomanda o cura de apa termala
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân