Trusa de vacanta, pentru siguranta si frumusetea ta

Daca ai probleme cu celulita, in vacanta poti initia un trata­ment riguros impotriva aces­teia, care consta in sport (zilnic), inot si automasaj cu pro­duse cosmetice anticelulitice, de tipul Elancy.
  • Publicat:
Trusa de vacanta, pentru siguranta si frumusetea ta
Trusa de vacanta, pentru siguranta si frumusetea ta

Nu stiu de alte planificari, dar eu daca mi-am aranjat din timp o vacanta, fie ea si de 3, 4 zile, imi place sa profit de timpul liber si sa imi ingrijesc in voie parul, pielea corpului si tenul.

Diminetile si dupa-amie­ze­le relaxante de va­can­ta sunt un bun prilej pentru o pensare minutioasa sau pentru un tratament sus­tinut de intarire a unghiilor.

Daca ai probleme cu celulita, in vacanta poti initia un trata­ment riguros impotriva aces­teia, care consta in sport (zilnic), inot si automasaj cu pro­duse cosmetice anticelulitice, de tipul Elancyl – pe care ti le poti aduce de acasa sau le poti gasi la destinatie in farmacii.

Aceste terapii care favori­zea­za drenajul si lipoliza local func­tioneaza daca sunt aplicate ca la carte – adica cu regula­ri­tate dimineata si seara.

Trusa de machiaj

Trusa de machiaj este doar sim­bolic reprezentata. Si asta pen­tru ca in vacanta evit fondul de ten, iar de blush nu mai am ne­voie, ca si de anticearcan de altfel, intrucat ma odihnesc pe saturate. Iau totusi un gloss na­tural pentru buze, cu factor de protectie cat mai ridicat si mascara pentru seara.

Ingrijirea picioarelor

Din trusa de infrumusetare a picioarelor nu trebuie sa lipseasca gelurile bazate pe arnica si heparina daca ai probleme cu intoarcerea venoasa.

Profita de timpul liber si tinuta lejera si aplica in fiecare dimineata si seara, prin automasarea delicata a picioarelor de jos in sus Lioton, Viatromb, Arnigel etc.

Herpes – crema cu Acyclovir si plasturii Compeed pentru grabirea vindecarii.

Acnee (in perioada premenstruala) – un tub cu Baneocin praf sau o sticluta de alcool camforat, care aplicate strict pe cosulet, il usuca peste noapte.

Sensibilitate la sapun lichid – poti contracara eczemele generate prin aplica­rea unui strat subtire pe o perioada limitata de Advantan Milk.

Citeste si 6 cosmetice speciale
              Mai mult ca perfectul

Urmărește CSID.ro pe Google News
Ce rimel ti se potriveste?
Ce rimel ti se potriveste?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”