Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele la lansarea colecţiei Marni pentru H&M

Marni at H&M, o colecţie eclectică, extravagantă şi atemporală pentru care Consuelo Castiglioni a selectat cele mai reprezentative piese ale casei, a fost prezentată în avanpremieră în magazinul H&M din Băneasa Shopping City.
  • Publicat:
Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele la lansarea colecţiei Marni pentru H&M

Marni at H&M, o colecţie eclectică, extravagantă şi atemporală  pentru care Consuelo Castiglioni a selectat cele mai reprezentative piese ale casei, a fost prezentată în avanpremieră în magazinul H&M din Băneasa Shopping City. Invitaţii au avut ocazia să-şi achiziţioneze produsele preferate din colecţia limitată, în cadrul unei experiente extraordinare de shopping.

Colecţia poartă în mod esenţial amprenta casei Marni, care este recunoscută pentru abordarea inventivă a modei. Este compactă şi coerentă, iar articolele  – cu alură sportivă şi aspect sofisticat – pot fi combinate şi recombinate. Astfel, rochiile largi, cămăşile şi topurile pentru femei devin punctul de plecare pentru asocierile de imprimeuri şi texturi, iar linia bărbătească, alcătuită din costume  cu pantaloni lungi sau cu bermude, haine parka şi articole cu intarsii este definită de stilul relaxat şi practic.

Vedete precum Antonia, Jojo, Andreea Berecleanu, Daiana Anghel, Olivia Steer, Venera Arapu, Andrei Zaharescu, Stephan Pelger sau Adrian Sână au participat la eveniment purtând ţinute din colecţia limitată Marni at H&M.

Colecţia Marni at H&M va fi disponibilă în magazinele din Băneasa Shopping City, Afi Palace Cotroceni şi Maritimo Shopping Center (Constanţa) începând din 8 martie, ora 10.00 AM.

Vezi mai jos cum s-au îmbrăcat vedetele la evenimentul de lansare!

Adela Popescu

Antonia

Carmen Brumă

Corina Bud

Crina Abrudan

Dana Rogoz

Albertina Ionescu

Diana Dumitrescu

Raluca Lazaruţ

Adrian Sână

Cătălin Josan

Elena Gheorghe

Corina Bârlădeanu

Cristina Dochianu

Daiana Anghel

Dan Cruceru

Dana Sota

Denisa Nechifor

Geanina Varga

Jojo

Madalina Draghici

Alexandra Ungureanu

Maria Radu

Mircea Solcanu

Olivia Steer

Stephan Pelger

Tania Budi

Venera Arapu

Amalia Enache

Anca Rusu

Anda Adam

Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu

Andreea Ibacka

Citeşte şi: Bar Rafaeli, incredibil de sexy în costume de baie Agua Bendita

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Colorama – tendinţele primăverii
Colorama – tendinţele primăverii
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân