Tunsorile anului 2017 pentru femei (FOTO)

Hairstylistul Adrian Perjovschi, specialist în transformări radicale de look, dezvăluie care sunt tunsorile care se poartă în 2017: pixie, long bob şi long layers!
  • Publicat:


Tunsorile care se poartă anul acesta sunt tunsorile pe scurt, pixie, texturizate, pentru care putem găsi mai multe variante, cu breton mai lung sau mai scurt, iar tunsoarea ne permite stylinguri diferite.

„Se poartă long bob-ul care poate fi pe drept sau texturizat şi la care putem adăuga diferite feluri de breton. Iar părul foarte lung se poartă ori pe drept, ori în scări abrupte”, declară Adrian Perjovschi.

Hairstylistul spune care sunt criteriile în funcţie de care pot fi alese tunsorile pentru a atrage toate privirile:

“Tunsoarea care ţi se potriveşte cel mai bine trebuie aleasă în funcţie de fizionomie, prin tunsoare poţi armoniza anumite trăsături ale feţei şi astfel croieşti forma cea mai potrivită. Tunsoarea poate fi aleasă şi în funcţie de personalitate, poţi alege o tunsoare mai îndrăzneaţă sau mai clasică. Printr-o tunsoare cool şi avangardistă poţi ieşi foarte mult în evidenţă şi în acelaşi timp poţi „întineri”. De aceea este cel mai bine să te laşi pe mâna unui specialist, pentru a-ţi propune tunsoarea cea mai potrivită şi pentru a asculta argumentele.”

Adrian Perjovschi adaugă faptul că se poartă părul sănătos, strălucitor şi nu foarte coafat.

Descoperă aici 4 măşti homemade pentru păr strălucitor!

“Se evită coafatul exagerat tocmai pentru a evidenţia cât mai mult tunsoarea. Trendurile deja prind foarte bine şi observăm cum din ce în ce mai multe femei adoptă părul scurt, acesta fiind foarte cool, şic şi feminin”, mai spune hairstylistul.  

Intră în galeria FOTO de mai jos şi vezi care sunt tunsorile în tendinţe pentru anul 2017!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân