Tu ce faci vara asta? Cum să te îmbraci îţi spun vedetele!

2015 este cu siguranţă anul festivalurilor de muzică! Cu siguranţă ţi-ai luat deja bilete la cele mai în vogă evenimente ce vor avea loc vara aceasta, Untold Festival, Summer Well sau Electric Castle şi tot ce rămâne de făcut e să alegi un outfit (sau mai multe) pe măsură!
  • Publicat:

2015 este, cu siguranţă, anul festivalurilor de muzică! Cu siguranţă ţi-ai luat deja bilete la cele mai în vogă evenimente ce vor avea loc vara aceasta, Untold Festival, Summer Well sau Electric Castle şi tot ce rămâne de făcut e să alegi un outfit (sau mai multe) pe măsură!

Vedetele de la Hollywood ţi-au luat-o cu mult înainte şi, cu ocazia festivalului Coachella din SUA, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din fiecare an, divele au avut ocazia să îşi etaleze cele mai funky, hippie, dar cool outfituri!

Ne-am gândit că vei avea şi tu nevoie de puţină inspiraţie, mai ales că vara e fix după colţ şi ţi-am pregătit o întreagă Galerie FOTO unde vei găsi inspiraţia la vedete precum Alessandra Ambrosio, Fergie sau Behati Prinsloo.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân