Top rujuri în trend toamna aceasta. Ţie care ţi se potriveşte?

Andreea Has, make-up artist, ne oferă câteva sfaturi interesante despre trend-ul acestui sezon, pentru că noi să fim atrăgătoare şi frumoase, indiferent de vremea de afară.
  • Publicat:
Top rujuri în trend toamna aceasta. Ţie care ţi se potriveşte?

Toamna aceasta îţi doreşti să-ţi menţii aspectul radiant pe care l-ai avut până acum şi să faci faţă vremii mohorâte cu un look strălucitor în fiecare zi. Fie că eşti adepta texturilor mate, cremoase, a culorilor aprinse sau a celor fade, cu siguranţă vei avea de unde alege.

Andreea Has, make-up artist, ne oferă câteva sfaturi interesante despre trend-ul acestui sezon, pentru că noi să fim atrăgătoare şi frumoase, indiferent de vremea de afară.



„Toamna aceasta se poartă stilul îndrăzneţ, aşa că ieşi din tipare cu un make-up care să îţi contureze trăsăturile şi să creeze efecte care să te avantajeze. Ai o paletă largă din care să alegi de la roz prăfuit, corai deschis, mov prună, roşu intens vibrant până la piersică, aşa că vei găsi cu siguranţă o nuanţă care să ţi se potrivească ”, explică Andreea Has, make-up artist.

Rujul roz prăfuit

Uşor de combinat şi purtat, rozul prăfuit se potriveşte foarte bine unui make-up pentru birou sau pentru plimbări în natură. Nuanţa neutră poate fi purtată zi de zi şi se potriveşte aproape oricărui tip de ten, iar seară îi poţi adăuga un pic de strălucire. „Rozul în nuanţe deschise este perfect pentru un look natural şi dulce, pe care îl poţi purta în orice perioadă a zilei. Indiferent de zona unde alegi să-l porţi, pleoape, obraz sau buze, această culoare este plăcută şi poate crea un aspect rafinat”, completează Adina Has.

Rujul corai deschis

Rujul portocaliu există în diverse nuanţe, dar acest corai plăcut pe care îl propunem, cu siguranţă e atât îndrăzneţ, cât şi acceptat de marea majoritate dintre voi. Este un ruj cu ulei de avocado şi extract de aloe vera, ingrediente care fac ca buzele să fie emoliente şi hidratate. Este sclipitor, neted şi precis în aplicare, pune buzele într-o lumină irezistibilă şi te face să te simţi plină de încredere. Aspectul feţei va  fi călduros, indiferent de culoarea tenului.

Rujul mov prună

Ce părere ai despre rujurile în nuanţe închise? Stilul modern gotic se bazează pe aceste rujuri care îţi dau un aer modern şi îţi creează o personalitate puternică. Nu trebuie să foloseşti chiar nuanţe de negru sau ceva foarte închis, dacă acest lucru te sperie, dar poţi opta pentru nunante de mov închis, mov prună, vişiniu, cacao, roz velvet sau poţi combina mai multe nuanţe pe buze, pentru a ajunge la cea dorită de tine. „Rujurile în această toamnă sunt foarte importante, mai ales cele din stilul modern gotic, care oferă o alură diferită, ce se potriveşte oricărui stil vestimentar. Plecând de la nuanţe de roşu, la cele de roz şi mov, paleta este destul de variată, însă important este să alegeţi nuanţele cele mai închise şi rafinate. Mate sau glossy, rujurile în nuanţe închise se potrivesc perfect cu orice ţinută de toamnă”, afirmă Andreea Has.

Rujul roşu intens vibrant

Iată şi un ruj lichid, cu rezistenţa îndelungată, care conţine ulei de trandafir alb şi vitamina E, care hrăneşte şi vitalizează. Acesta îmbraca buzele în culori vibrante, care persistă şi, datorită uleiului din compoziţie, asigurată durata de rezistenţă la transfer. Buzele sunt mereu moi şi catifelate, iar o singură aplicare evidenţiază aspectul îngrijit şi delicat al fetei. Are un parfum subtil de vanilie şi colorează ca şi cum ar fi un ruj solid. Noi îl recomandăm atât pentru toamna, cât şi pentru iarnă, atunci când roşul devine culoarea reprezentativă pentru sărbători.

Rujul piersică

Nuanţele de piersică anunţa de obicei venirea primăverii, dar asta pentru că nu am încercat să descoperim frumuseţea lor în perioada de toamana. Andreea Has, make-up artist, ne-a arătat că nuanţele de piersică sunt extrem de interesante pe buzele noastre în anotimpul frunzelor colorate care stau să cadă.

„Pasiunea piersicii pe buzele tale se potriveşte perfect cu peisajul de toamnă. Şarmul femeii care are un make-up în aceste nuanţe este extrem de frumos, este ca un miraj care te cheamă şi apoi dispare, potrivindu-se foarte bine cu nuanţele tenului tău” explică Andreea Has.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân