Ţinute de Crăciun şi Revelion: se poartă rochii din catifea şi dantelă, cu paiete cât mai colorate GALERIE FOTO

Descoperă câteva modele de rochii perfecte pentru petrecerile de Crăciun şi Revelion!
  • Publicat:

Sărbătorile de final de an sunt întotdeauna celebrate prin petreceri în familie sau între prieteni, unde ţinuta elegantă are un rol deosebit de important în crearea unei atmosfere aparte.

Tendinţele acestui sezon în materie de rochii pentru petrecerile de iarnă sunt date de paiete cât mai colorate în combinaţii extravagante, catifea şi dantelă, potrivite atât pentru petrecerea de Crăciun, cât şi pentru Revelion.

Pentru doamnele care nu doresc neapărat o rochie pentru petrecerile sezonului, designerii aduc veşti bune: salopetele vaporoase sunt în tendinţe!
 


Cât despre cromatică, nuanţele preferate din această perioadă sunt: burgund, albastru-navy, negru şi, bineînţeles, reflexiile metalice.

Specialiştii în stil recomandă să înlocuim nuanţele închise cu tonuri vibrante, preferatele podiumurilor de prezentare.

Descoperă în galeria foto de mai jos câteva modele de rochii perfecte pentru petrecerile de Crăciun şi Revelion!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: