Străluceşte de Crăciun cu un make-up impecabil!

Eşti pregătită pentru un look spectaculos de sărbători? Dacă nu te-ai gândit încă ce makeup ar trebui să adopţi avem câteva propuneri şi tips-uri de care ar trebui să ţii cont.
  • Publicat:
Străluceşte de Crăciun cu un make-up impecabil!

Eşti pregătită pentru un look spectaculos de sărbători? Ţi-ai pregătit deja outfitul, ţi-ai ales modelul de coafură, dar ai uitat de un ultim amănunt… 

Dacă nu te-ai gândit încă ce make-up ar trebui să adopţi de sărbători, noi avem câteva propuneri şi tips-uri de care ar trebui să ţii cont.

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îţi pregăteşti tenul prin aplicarea unei baze de machiaj iluminatoare , a corectorului şi a fondului de ten. Urmează aplicarea pudrei şi a blush-ului.

Accentuează-ţi privirea

Sprâncenele frumoase oferă expresivitate feţei şi evidenţiează privirea! Le poţi contura cu ajutorul unui şablon sau cu ajutorului unui fard pentru sprâncene. Dar, atenţie! Fardul nu poate fi mai inchis decât culoarea naturală a sprâncenelor.

Adaugă un plus de culoare

Perioada sărbătorilor ne permite să experimentăm culori si texturi noi. Vedetele acestui sezon sunt  nuanţele satinate de mov, verde smarald, beige, gri metalizat ce pot fi combinate cu auriu sau argintiu.

Eyelinerul, secretul ochilor încântători

Fiind unul dintre cele mai vechi produse folosite de femei , eyeliner-ul ne poate scoate din multe încurcături dacă este aplicat corect, Crăciunul fiind momentul perfect în care ne evidenţiem privirea obţinând un look dramatic sau senzual.

Gene seducătoare

Orice femeie visează să aibă gene lungi şi dese. Dacă natura nu ne-a înzestrat cu gene lungi, putem apela la inovaţiile din domeniu aplicând unele false. Fie că utilizăm mascara sau gene false, cu siguranţă  te vei face remarcată!

Buzele

După privire, accentul cade pe buze şi de aceea este important ca machiajul acestora să fie în armonie cu cel al tenului. Un machiaj impecabil al tenului trebuie asociat cu buze hidratate şi conturate. De sărbători, poartă un ruj de culoare închisă: mov, culoarea zmeurei, maro-trandafiriu, cupru sau clasicul ruj roşu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân