Salopeta, vedeta verii

  • Publicat:
Salopeta, vedeta verii
Salopeta, vedeta verii

Vrei sa fii la moda vara aceasta, insa nu te-ai putea desparti totusi de tinutele comode in care poti sa faci fata caniculei? Nimic mai simplu, poarta o mini-salopeta: lejera si jucausa, iti va da un aer tineresc si o poti imbraca in orice moment al zilei. Este cea mai hot piesa vestimentara a momentului.

Anul trecut, de Craciun, Kate Moss relansa moda “all-in one”, afisand un costum de pisica la lansarea propriei colectii pentru magazinele Topshop. Anul acesta, vedetele au prins ideea, iar Mary Kate Olsen (foto) si Jessica Simpson poarta cu mandrie mini-salopetea devenita intre timp vedeta de necontestat a verii. Afla cum poti sa-ti accesorizezi salopeta pentru un look de vacanta, pentru unul stralucitor, de seara sau pentru a evita un dezastru vestimentar.

1. Daca esti mignona, ar fi de preferat sa o porti cu tocuri pentru a nu lasa impresia ca esti mult mai scunda decat in realitate. O pereche de platforme te va face suficient de inalta incat sa-ti permiti dezvelirea cu incredere a picioarelor.

2. Si in cazul in care esti plinuta trebuie sa ai grija cum porti salopeta. Evita modelele foarte accesorizate, stranse pe corp sau extrem de scurte.

3. Corpul tau este in forma de mar? Orienteaza-te spre salopetele scurte, iti vei pune astfel in valoare picioarele frumoase.

4. Silueta in forma de para? Cauta ceva care sa contrabalanseze cu formele tale: larga pe solduri si taieturi ample pe piept.

5. Prea timida pentru o tinuta asa de indrazneata? Alege imprimeuri neutre, in tonuri inchise, nu vei atrage atentia atunci cand iesi pe strada.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Imbraca-te adecvat la locul de munca!
Imbraca-te adecvat la locul de munca!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: