Rochii de prinţese, la nunţile regale! GALERIE FOTO

Nunta prinţului Suediei, Carl Philip, singurul băiat al regelui Carl Gustaf al III-lea, în ordinea succesiunii la tron, a adus în prim-plan familiile regale din întreaga lume şi alegerile lor vestimentare în cazul unor astfel de ceremonii fastuoase cu aer de basm.
  • Publicat:

Nunta prinţului Suediei, Carl Philip, singurul băiat al regelui Carl Gustaf al III-lea, în ordinea succesiunii la tron, a adus în prim-plan familiile regale din întreaga lume şi alegerile lor vestimentare în cazul unor astfel de ceremonii fastuoase cu aer de basm.
  
Noua prinţesă Sofia Hellqvist, în vârstă de 30 de ani, care a lucrat în trecut că fotomodel, chelnăriţă şi instructor de yoga, a fost cea mai comentată apariţie din ultimele zile. Cu o silueta de invidiat, ochi albaştri şi o figura candida, ea a impresionat la nuntă, care a avut loc la capela regală din Stockholm, printr-o rochie delicata şi feminină care i-a urmărit linia corpului fără niciun fel de artificii inutile.

La fel ca în cazul Ducesei de Cabridge, Sofia s-a orientat către delicată dantelă care i-a îmbrăcat braţele şi decolteul, păstrând totuşi sex-appeal-ul într-o doză bine echilibrată. Ţinută a fost desavarista printr-o tiară preţioasă, cercei cu diamante şi un voal lung prins la spate de coafură în formă de coc. Pentru o astfel de aparitiie regală, specialiştii Bella Sposa îţi recomandă rochiile Eiran, Enid, Ermelinda şi Erun, din colecţia La Sposa, disponibile pe www.bellasposa.ro sau în showroom-ul din Bd. Dacia 153-155.

În 2011, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge a restabilit supremaţia rochiei din dantelă, odată cu cea mai aşteptată nuntă din Marea Britanie. Imaginată de Sarah Burton, director de creaţie la celebra casă de modă Alexander McQueen, rochia a fost realizată din satin cu dantelă aplicată pe corset şi pe fustă. 

Corsetul din dantelă a fost realizat manual folosind o tehnică care provine din Irlanda din anii 1820 şi care implică decuparea detaliilor de trandafiri (simbolizând Anglia), narcise (Ţară Găilor), ciulini (Scoţia), trifoi (Irlanda) şi aplicarea acestora pe un tul. Aceste aplicaţii de dantelă, create manual au fost realizate de către Şcoală Regală de lucru manual, cu baza la Hampton Court Palace.

Nunta prinţului Félix Léopold Marie Guillaume de Luxembourg cu Claire Lademacher, în 2013 a demonstrat încă o dată (dacă mai era nevoie) că dantelă este un material nobil şi princiar. Marie Cavallier, aleasă Prinţului Joachim al Danemarcei a ales la rândul ei o rochie cu mâneci din dantelă şi decolteu generos, la fel că şi Prinţesa Madeleine a Suediei, căsătorită cu omul de afaceri Christopher O’Neil.

De ce să alegi o rochie de mireasă din dantelă? Este un material nobil, princiar şi foarte elegant. Optează pentru dantelă de bună calitate care să exprime bogăţie şi lux discret. Dacă îţi este teamă de acest material, alege rochii cu aplicaţii din dantelă în zona decolteului şi a poalelor. Poartă modele care să îţi pună în valoare silueta: sirenă dacă eşti silfidă, prinţesă dacă eşti conştientă că ai anumite imperfecţiuni de ascuns. Îmbogăţeşte apariţia prin tiare bătute cu pietre care dau o notă regală şi sofisticată apariţiei tale în ziua nunţii!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: