Rochii de mireasă potrivite în funcţie de locul unde faci nunta GALERIE FOTO

Andra Ţurcanu, designer şi fondator Loulou, dezvăluie care sunt cele mai potrivite rochii de mireasă în funcţie de locul nunţii: la castel, la plajă, în grădină, lângă piscină, la hambar sau într-o destinaţie neconvenţională.
  • Publicat:

Rochii de mireasa potrivite în funcţie de locul unde faci nunta GALERIE FOTO

Andra Ţurcanu, designer şi fondator Loulou, dezvăluie care sunt cele mai potrivite rochii de mireasă în funcţie de locul nunţii: la castel, la plajă, în grădină, lângă piscină, la hambar sau într-o destinaţie neconvenţională.

Pentru miresele care aleg un loc somptuos precum un castel, un ballroom sau un conac, Andra Ţurcanu are sfaturi legate atât de rochii cât şi de accesorii: “Rochia ta trebuie musai să conţină elemente preţioase, detalii sofisticate şi atent lucrate, toate înglobate într-un look luxuriant! Cu toate acestea, dată fiind “greutatea” evenimentului, află că la fel de grea va fi şi rochia ta, cel mai probabil. Ia în calcul acest lucru şi ai grijă să nu permiţi ca postura ta ori starea de spirit să fie afectate. Dacă rochia este lungă şi amplă, poţi compensa cu o pereche de pantofi comozi, însă – atenţie – la fel de preţiosi. Accesoriile pot fi multe, bogate şi neapărat valoroase şi autentice” spune designerul.

Dacă petrecerea de nuntă va avea loc pe plajă, Andra recomandă rochiile realizate din materiale fluide: “Culoarea rochiei poate bifa oricare din nuanţele pastel, mai ales cele ce se confundă cu nisipul. Accesorizează cu brăţări pe braţe, sandale fără toc ori rămâi desculţă. Atenţie la lungimea rochiei! Dacă alegi una lunga sau cu trenă, ia în calcul că aceasta se poate agăţa şi fie ajustează lungimea din start, ori îmbrăţişează orice “defecţiune” de acest gen.”

Pentru nunţile din vara aceasta pe lângă piscină sau din mijlocul unei grădini, Andra Ţurcanu recomandă rochiile cu elemente romantice, accente delicate şi ţesături realizate cu măiestrie şi pasiune: “Siluetele simplw, cele în linie A ori chiar rochiile scurte sunt cele potrivite unui asemenea cadru. Pentru a te integra şi mai mult în tematica evenimentului tău, poţi încorpora detalii florale, volane ori alte volumetrii care completează ‘peisajul’. Încălţămintea şi accesoriile vor fi cochete, cu multă personalitate şi neapărat în rezonanţă cu ambientul”, spune designerul.

Dacă nunta va avea loc la un hambar stilizat, într-un decor care îmbină rusticul cu modernul, Andra Ţurcanu sfătuieşte miresele să aleagă o ţinută cu accente boeme: “Rochia poate avea inserţii de dantelă, poate fi cu umerii căzuţi sau – de ce nu –poţi opta pentru o salopetă diafană. Alege încălţăminte comodă şi accesorii puţine, dar conceptuale, precum bentiţe din flori şi plante ori un buchet simbolic realizat din flori de câmp.”

Pentru miresele care aleg o destinaţie neconvenţională cum ar fi Las Vegas-ul, Andra Ţurcanu avertizează: “Ţinuta trebuie să fie wow!”. Designerul adaug faptul că atitudinea şi stilul inedit vor fi deliciile care completează look-ul fabulous: “Tot ce este dificil de înţeles, abordat şi purtat de miresele obişnuite este deliciu pentru tine! Volumetrii arhitecturale, asimetrii, aplicaţii excentrice, dar stylish, toate sunt pe lista ta de must­-uri! În plus, poţi lua în calcul foarte serios salopetele ori deux pieces-urile de tip androgin”, mai spune Andra Ţsurcanu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cod roşu: cum te îmbraci pe caniculă
Cod roşu: cum te îmbraci pe caniculă
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: