Rasfata-ti corpul cu produsele acestei veri

Rutina de îngrijire este la îndemâna oricui, iar datorită aromelor irezistibile ale produselor cosmetice din ediţiile acestei veri o poţi transforma într-un mic răsfaţ.
  • Publicat:
Rasfata-ti corpul cu produsele acestei veri

Vara, ceasul sună de mai puţine ori dimineaţa, ziua începe mai energic, iar gândul la vacanţă e suficient de motivant pentru ca activităţile pe care ţi le-ai propus să fie duse la bun sfârşit.

Efectele pozitive ale soarelui se înscriu pe o listă greu de epuizat: sporeşte tonusul fizic şi moral, transformă colesterolul în vitamina D, îmbunătăţeşte calitatea somnului şi productivitatea în demersurile zilnice.

Pentru a ţine pasul cu momentele de răsfăţ la soare, pe plajă sau în parc, pielea ta are nevoie de o atenţie sporită. Fără o îngrijire zilnică adecvată atât la nivelul feţei, cât şi al corpului, consecinţele neplăcute ale ultravioletelor, prafului, căldurii excesive şi umidităţii aerului vor umbri energia şi starea de bine pe care vara le induce în mod natural.

Rutina de îngrijire este la îndemâna oricui, iar datorită aromelor irezistibile ale produselor cosmetice din ediţiile acestei veri o poţi transforma într-un mic răsfaţ.
 

Noua gamă Dove pentru îngrijirea pielii: Dove Beauty Blossom în ediţie limitată

Dove a creat noua gamă Dove Beauty Blossom Limited Edition (gel de duş nutritiv, loţiune de corp şi cremă de corp) cu parfum delicat de floare de lotus pentru o îngrijire specială a pielii în timpul verii. Te vei bucura de o piele fină şi catifelată, cu aspect sănătos.

Noul gel de duş nutritiv Dove Beauty Blossom Limited Edition (250ml) conţine Nutrium Moisture™ – un amestec unic de agenţi de hidratare îmbogăţit cu lipide proprii pielii – hidratează pielea în profunzime, în timp ce faci duş, iar parfumul delicat de floare de lotus îţi lasă o senzaţie de prospeţime. (12,76 lei)

Datorită formulei cu mentol şi sistemului unic DeepCare Complex – un amestec de nutrienţi proprii pielii şi ulei esenţial bogat – loţiunea de corp Dove Beauty Blossom hrăneşte pielea în profunzime* şi îţi lasă o senzaţie de prospeţime.(250 ml – 20,69 lei)

Poartă în geantă crema de corp Dove Beauty Blossom Limited Edition (75ml) pentru o hidratare rapidă a pielii uscate. (9,78 lei)

Dove Beauty Blossom

 

Sabon beauty travel kit

Arome irezistibile de la Sabon

 

Colecţia Fruity Sensation Mini creată special pentru vacanţa de vară, cuprinde ulei de duş 60 ml, cremă de mâini 60 ml şi parfum pentru aşternuturi, 50 ml, toate cu aroma proaspătă de caise, piersici şi mango. Poftiţi în livada cu miresme! (set:100 lei)

Mini Exfoliantele Sabon păstrează catifelarea şi strălucirea pielii şi când călătoreşti. Acum este atât de uşor cu mini exfoliantele (80 ml) disponibile în cele mai apreciate arome: patchouli-lavandă-vanilie şi lavandă-mere. (45 lei)

 

Picioarele tale, vedete pe plajă în această vară!

Pentru îngrijirea unghiilor îţi recomandăm o pilă de unghii Solingen, acoperită cu un strat ultra fin de micro-pulbere de safir care asigură un tratament delicat pentru unghii astfel încât să nu le rupă sau exfolieze. (8,6 lei)

Ca să ai o piele catifelată şi fină chiar şi pe călcâie nu uita de crema exfoliantă pentru picioare de la Titania, cu extract de castană sălbatică ce exfoliază blând pielea de pe călcâie, tălpi şi gambe. Uleiul de cruşin hidratează intensiv şi revitalizează pielea. (11 lei)

Pentru călcâiele crăpate Titania îţi oferă o cremă intensivă, cu un efect puternic de hidratare şi cicatrizare. Îmbogăţită cu extract de castane ce fortifică pielea, dar şi cu mentol şi camfor. (13,4 lei)

Iar ca răsfăţul să fie complet încearcă gelul răcoritor de la Titania. Sigur vei avea nevoie de el. Când îţi vei simţi tălpile şi gambele obosite gelul îţi va da o senzaţie de răcoare şi revitalizare. Senzaţiiile de arsură şi umflăturile vor fi reduse simţitor.  (11,7 lei)

Titania + ingrijirea picioarelor

 

Avon for men Noua gamă de produse AVON For MEN cu ediţia limitată Championship Collection

Acum e uşor să-i arăţi partenerului tău că-i eşti alături, pentru că AVON te ajută să devii fanul numărul unu al suporterului tău prin noua gamă de produse AVON For MEN.

Ediţia limitată Championship Collection include gelul de duş Turnament care îl va revitaliza şi-l va pregăti pentru serile în care îşi va aclama echipa preferată, balsamul şi after shave-ul nutritiv Tournamet care îi vor lăsa pielea hidratată şi calmă, şi apa de toaletă Pro Goal care îl va face să se simtă ca un adevărat câştigător.

Iar pentru toate eforturile pe care le faci pentru a fi alături de el în perioada Campionatului European, AVON ţi-a pregătit o surpriză – seria noilor produse nu ar fi completă fără linia de accesorii special create pentru tine precum setul Whistle, care include un colier cu pandantiv în formă de fluier, argintat şi cu strasuri împreună cu o pereche de cercei.

 

Pharmaceris M pentru mămici frumoase

În timpul sarcinii încercăm să limităm cantitatea de produse cosmetice folosite, dar există şi produse destinate îngrijirii zilnice speciale pentru perioada sarcinii: balsamul de corp şi crema pentru prevenirea vergeturilor Foliacti, acum intr-un set special destinat mamicilor, de la Pharmaceris M (la un pret promotional – 99 lei).

Formula balsamului hidratant de corp SENSI-UREA îmbogăţită cu ingrediente speciale asigură o hidratare imediată şi de lungă durată. Untul de Shea şi uleiul de avocado previn uscarea pielii, atenuează mâncărimea şi senzaţia de “piele care ţine”. Datorită conţinutului de squalane, care consolidează bariera naturală protectoare a pielii, balsamul minimalizează riscul iritaţiilor.

Crema anti-vergeturi FOLIACTI formulată special pentru femeile însărcinate, ajută regenerarea pielii. Confera fermitate pielii şi îi redă elasticitatea. Accelerează arderea grăsimilor, împiedicând acumularea de ţesut adipos în zonele predispuse la apariţia vergeturilor (coapse, fese, abdomen, bust, şolduri).

Pharmaceris M

 

Rexona Prospeţimea unei zile de vară cu Rexona Shower Clean

Duş, sală, duş, birou, duş, party sau iesire cu prietenii, duş, somn… Te-ai gândit vreodată de câte ori pe zi faci vara duă?

Pentru a-ţi păstra senzaţia de prospeţime, „ca dupa dus”, până la finalul zilei, mizează pe noile deodorante antiperspirante Rexona Shower Clean!

Având la bază tehnologia Motion SenseTM – capsule de parfum şi protecţie ce se activează la mişcarea braţelor, deodorantele Rexona Shower Clean oferă protecţie timp de 48h împotriva transpiraţiei şi un parfum fresh, revigorant.
Sub formă de spray, roll on sau stick, cu noile deodorantele antiperspirante Rexona Shower Clean, te mişti mai mult esti mai protejată! (roll on – 10.94 lei / stick – 13.48 lei / aerosol – 12.57 lei)

 

Eucerin – îngrijire pentru o piele sănătoasă

 Uleiul de duş Eucerin pH5 (400 ml, cu pompiţă) nu trebuie să lipsească din gama de îngrijire folosită de întreaga familie, pe timpul verii. Pielea deshidratată după plajă are nevoie de produse delicate şi hidratante cu rol de refacere a barierei lipidice, care protejează ţesuturile.

Uleiul de duş Eucerin pH5 curăţă pielea cu delicateţe şi o protejează de acţiunea nocivă a factorilor externi. Combinaţia de Tampon Citrat ph5 şi tensioactivi delicaţi stimulează enzimele pielii, în timp ce sistemul ph5 EnzymeProtection întăreşte sistemul natural de protecţie al acesteia. Conform studiilor clinice, este tolerat chiar şi la nivelul pielii afectate de leziuni. (50 lei)

Eucerin îţi recomandă loţiunea de corp AQUAporin ACTIVE Rich (400 ml, cu pompiţă) pentru întreaga familie, ce hidratează în profunzime, împiedicând deshidratarea şi uscarea pielii. Ingredientul natural Gluco-Glicerol deţine poprietăţi hidratante demonstrate ştiinţific: stimulează formarea de aquaporine, canale naturale cu un rol fundamental în hidratarea intercelulară. (58 lei)

Eucerin

 

Citeşte şi: Noutăţi de machiaj şi pentru tenul tău la început de vară

Cum să fii fresh în zilele toride!

Produse cosmetice de vară şi soare, pentru un bronz frumos şi sănătos

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân