Răsfaţă-te cu noile cosmetice ale lunii mai

Dintre toate simţurile noastre, simţul mirosului este cel mai mult asociat cu emoţiile. Deşi aromele sunt invizibile şi pasagere, ele sunt legate de amintiri şi astfel au un impact puternic asupra subconştientului nostru şi asupra sentimentelor noastre. Aromele te pot face să te simţi mai puţin tensionat, îţi pot îmbunătăţi performanţa şi te pot face să te simţi mai fericit.
  • Publicat:
Răsfaţă-te cu noile cosmetice ale lunii mai

Dintre toate simţurile noastre, simţul mirosului este cel mai mult asociat cu emoţiile. Deşi aromele sunt invizibile şi pasagere, ele sunt legate de amintiri şi astfel au un impact puternic asupra subconştientului nostru şi asupra sentimentelor noastre. Aromele te pot face să te simţi mai puţin tensionat, îţi pot îmbunătăţi performanţa şi te pot face să te simţi mai fericit.

Fiecare fiinţă umană are aproximativ 30 de milioane de celule olfactive. Fiecare celulă este înlocuită cu una nouă o dată la patru până la şase săptămâni. Această funcţie rapidă de regenerare asigură permanenta funcţionare a simţului mirosului.

Spre deosebire de imagini şi sunete, mirosurile sunt transmise direct către cea mai importanta parte a creierului nostru: trunchiul cerebral. Din acest motiv mirosul evocă amintiri care sunt direct legate de sentimente.

Probabil din aceasta cauză majoritatea cosmeticelor în ziua de azi care conţin diverse mixuri de extracte naturale din plante sau fructe au în acelaşi timp şi miresme deosebite, atractive, uneori cu proprietăţi de relaxare, alteori de înviorare, mirosuri care te îmbie şi mai mult să foloseşti cu plăcere produsul respectiv.

Fruity Sensations de la Sabon

Produsele cosmetice Sabon sunt foarte concentrate şi intens parfumate.

Uleiul de duş Fruity Sensations miroase delicios a piersici, mango şi caise şi hidratează pielea în timpul duşului. Nu conţine SLS şi parabeni. Are în compoziţie ulei de măsline, ulei de avocado, ulei de jojoba şi ulei din germeni de grâu. Este îmbogăţit cu Omega 3, 6, 7, 9 şi cu vitaminele A, E, fiind compatibil cu PH-ul natural al pielii. (47 lei – 250 ml)

Crema de mâini Fruity Sensations conţine ingrediente naturale ca Aloe Vera şi vitamina E. Având o textură delicată, care se absoarbe uşor, această cremă protejează mâinile şi lasă pielea netedă şi catifelată. Aroma fructată de caise, mango, piersici. (32 lei – 50 ml)

Fruity Sensation - Sabon

 

Family Care sapun lichid

Mâini de catifea cu săpunul lichid FamilyCARE

 

Gama de săpunuri lichide FamilyCARE îţi aduce în casă un buchet de arome ce îţi încântă ziua şi o face mai înmiresmată, dar şi mai curată.

Datorită ambalajului de 1 litru şi varietăţii de arome în care acesta se găseste, respectiv: Milk&Honey, Lavandă, Maracuya, Grapefruit, Vanilie, Lăcrămioare precum şi în varianta Antibacterian, săpunul lichid FamilyCARE poate deveni un membru de nădejde al familiei tale!

Săpunul lichid FamilyCare este hidratant şi testat dermatologic.

Pret sapun lichid 1000 ml diferite arome 15 lei, antibacterian 17 lei.

 

Prospeţime fructată pentru piele şi simţuri cu Nivea

 

Acaiul este un superfruct provenit din pădurile tropicale şi este considerat printre cele mai eficiente mijloace de luptă împotriva radicalilor liberi, având un conţinut ridicat de substanţe nutritive şi ingrediente active. Din acest motiv, NIVEA a incorporat acest ingredient în noul gel de duş NIVEA Powerfruit Relax cu coacăze şi fructe de acai şi în balsamul de buze NIVEA Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild Apple.

Prin conţinutul de extract de superfructe şi vitamina C, gelul de duş combină o îngrijire bogată cu miresme proaspete care revitalizează corpul. (12 lei – 250 ml)

 

Nivea Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild Apple îţi oferă nu numai îngrjire intensivă, culori pastelate şi un aspect glossy, ci şi vitaminele C, E, provitamina B5 alături de protecţie solară SPF 10. (10,3 lei)

Nivea

 

Cosmetic Plant - Musetel Cosmetic Plant relansează gama  cu extract de muşeţel

Produsele din gama „Muşeţel” au o textură lejeră, non-grasă, un parfum fără alergeni şi se adresează oricărei vârste. Gama este formată din patru produse destinate îngrijirii tenului sensibil:
Cremă hidratantă de zi cu extract de muşeţel, alantoina şi vit A şi E – alantoina şi extractul de muşeţel conţinute ajută la funcţionarea normală a epidermei sensibile.
Crema antirid de noapte cu extract de muşeţel, albăstrele şi vit. E şi A – efectele nutritive şi regenerante ale vitaminelor A şi E sunt completate cu cele calmante, emoliente, epitelizante, decongestionante ale extractelor de muşeţel şi albăstrele.
Lapte demachiant hidratant cu extract de muşeţel, alantoina şi vit A şi E are o textura lejeră şi se completează cu Loţiunea tonică delicată cu extract de muşeţel.
Preţ recomandat pentru fiecare produs – 11 lei.

 

Noul head&shoulders Active Sport

 

Noua variantă de şampon head&shoulders a fost lansată pentru a celebra cel mai mare eveniment sportiv al anului – Jocurile Olimpice de la Londra 2012.
Michael Phelps, multiplu campion mondial şi olimpic, deţinător al recordului pentru cele mai multe medalii de aur olimpice, este noul ambasador al acestui brand.

Complexul unic ZPT şi tehnologia ProClean, rezultate a peste 50 de ani de cercetare ştiinţifică, la care se adaugă aroma proaspătă şi revigorantă vor face din duşul zilnic unul dintre momentele revigorante ale zilei, iar părul tău se va bucura de prospeţime şi de un scalp sănătos.
Preţuri estimative: 10 lei – 200ml, 17 lei – 400ml, 29,3 lei – 750 ml.

Head & shoulders

 

Dove

Noile game de deodorante Dove cu minerale

 

Dove este singurul deodorant cu o formula ce contine 1/4 crema hidratanta, vitaminele E si F si pH neutru.

Noua gamă Dove Natural Touch (deo, stick, roll on) au la bază o formulă cu minerale naturale de la Marea Moartă, oferă protecţie eficientă 48h şi menţin pielea subraţului catifelată şi hidratată pentru întreaga zi.

Noua gama Dove Beauty Finish (deo, roll on) pe bază de minerale naturale oferă protecţie eficientă împotriva transpiraţiei timp de 48h şi răsfăţ suprem pentru pielea delicată a subraţului.

Preturi recomandate: spray: 15 lei, roll-on: 16 lei, stick: 11.6 lei

 

Citeste si: Noutăţi cosmetice pentru îngrijirea părului tău

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: