Povestea ta de Craciun

Colectia Day&Night de la Olsen poate fi gasita in magazinul Bucuresti Mall.
  • Publicat:
Povestea ta de Craciun
Povestea ta de Craciun

Sic si ultra-sofisticata, eleganta, dar in acelasi timp confortabila, colectia Day&Night propusa de Olsen pentru aceasta iarna este perfecta pentru zilele in care traiesti o poveste de Craciun. Avand tipare si culori indraznete precum visiniu, negru, alb si albastru, piesele colectiei se imbina intr-un look uimitor, de poveste. 

Colectia transpune stilul urban in tinutele pentru birou si cele pentru petreceri, prin folosirea paietelor extravagante, materialelor electrice si accesoriilor uimitoare. Tricoul simplu combinat cu un costum smart-business sau fusta creion si bluza eleganta sunt tinute perfecte pentru zi si seara.

Culorile “vedeta” ale acestei linii sunt fuchsia si albastru electric care te incarca cu energie si optimism si te indeamna la visare. Printurilor florale fanteziste si finisajele fura privirile si creaza o aparitie misterioasa. Confortul fiecarei tinute este asigurat de materialele subtiri precum matasea sau sifonul si de cele calduroase precum tweed-ul sau flanelul.

Combinatiile inedite de fluturasi, elemente metalice, cravate, margele stralucitoare si broderii realizeaza un look feminin si nonconformist.

Colectia Day&Night este disponibila in luna decembrie in magazinul Olsen de la et. 2 al Bucuresti Mall.

Citeste si Reinventeaza-te. Ai dreptul sa fii speciala!
                  Accesorii glamorous

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân