Perechea potrivită de pantofi scoate orice ţinută din anonimat! GALERIE FOTO

Ce faci atunci când eşti în faţa garderobei, te pregăteşti să îţi alegi ţinută pentru o nouă zi şi eşti în până de idei?
  • Publicat:

Ce faci atunci când eşti în faţa garderobei, te pregăteşti să îţi alegi ţinută pentru o nouă zi şi eşti în până de idei?

Sau ţi se pare că vestimentaţia aleasă este banală şi nu te pune nicidecum în valoare?

Astfel de scenarii pot fi multe, dar, indiferent de situaţia în care te-ai află, o soluţie rapidă, care să te scoată din anonimat, este una singură: alege perechea de pantofi potrivită!

O pereche de pantofi poate să facă într-adevăr diferenţa şi să joace rolul detaliului care să pună în valoare orice ţinută. 
 
O ţinută de zi cu zi, de birou, este adesea gândită în piese clasice, într-o paleta cromatică neutră. Indiferent de natură jobului, este, într-adevăr, bine că vestimentaţia să denote professionalism, însă acest termen poate duce totodată la îngrădirea creativităţii.
 
Astfel, multe sunt cazurile în care ţinuta office este lipsită complet de sare şi piper. Poate fi însă transformată într-o ţinută care să stârnească admiraţie, păstrând caracterul formal şi aducând o notă deosebită, dacă este completată de o pereche de pantofi coloraţi, fie ei cu toc sau balerini. Singură restricţie este că perechea de pantofi să fie într-o singură culoare, pentru că ţinută să nu devină încărcată.

O zi petrecută în oraş cu prietenele sau partenerul? Planul perfect! Nu lasă problema vestimentaţiei să îţi stea în calea distracţiei.

Un rol foarte important în alegerea unui outfit îl reprezintă factorul de confort, vrei să te simţi bine în propria piele şi să te bucuri de moment, însă, în acelaşi timp, vrei să emani senzualitate, să te simţi feminină. O pereche de jeanşi îţi asigura confortul de care ai nevoie, iar dacă adăugăm un top din paiete şi o pereche de pantofi cu model decupat, obţinem pe loc şi look-ul sexy pe care ni-l doream.
 
Nici ţinută destinată mersului la cumpărături nu trebuie ignorată. Pentru că vrei să ai lejeritatea necesară să mergi în cât mai multe magazine şi să probezi cu uşurinţă, o pereche de jeanşi sau colanţi este alegerea cea mai inspirată. Poţi scoate din umbră un astfel de outfit adăugând o pereche de pantofi sport. Iar de această dată culoarea este cuvântul de ordine. Alege un model într-o culoare puternică sau, de ce nu, o combinaţie de mai multe nuanţe. Va fi pată de culoare de care aveai nevoie.
 
Sursa: Deichmann.com
Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: