Păr cu efect 3D, cea mai nouă tendinţă în materie de coafuri

Efectul 3D este în mare vogă în acest sezon în materie de coafuri şi styling al părului. Pentru a-i da volum şi contur părului tău, implicit efectul 3D, hairstylistul Cristi Pascu îţi recomandă vopsirea părului în două sau mai multe nuanţe.
  • Publicat:

Efectul 3D este în mare vogă în acest sezon în materie de coafuri şi styling al părului. Pentru a-i da volum şi contur părului tău, implicit efectul 3D, cunoscutul hairstylist Cristi Pascu îţi recomandă vopsirea părului în două sau mai multe nunţe din aceeaşi gamă cromatică.

„În clipa în care ai de realizat o coafură elaborată, uşor retro, cocuri sau coafuri de structură, acestea se văd spectaculos pe un păr care vopsit în diferite tonalităţi de culoare”, declară Cristi Pascu.

Efectul 3D se obţine prin orice combinaţie de culori, cu o diferenţă de minimum două tonuri între şuviţe

„Culorile de bază sunt de la 1 la 10. Dacă blondul este 10, atunci trebuie să pui o culoare 8 şi una de 6.  Roşul trebuie combinat cu un arămiu, cu blond sau cu nuanţe de grena. Se mai poate combina roşul cu portocaliu şi cu blond”, continuă Cristi Pascu.

Efectul 3D se obţine cel mai uşor atunci când părul este vopsit în culori deschise

„Dacă ai părul blond atunci este foarte uşor să obţii acest efect 3D. Poţi să îi adaugi şuviţe şatene şi bej. Combinaţia va da volum părului tău şi arată spectaculos. În cazul femeilor cu părul închis la culoare, acest efect este mai greu de obţinut. Cel mai bine se vede pe ciocolată neagră, combinat cu ciocolatiu normal şi un ciocolatiu deschis”, mai spune Cristi Pascu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân